Jirzi - R1 Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Ahoj chci se zeptat, budu měnit na mé OCT III RS cupa lamda sondu, chci se zeptat, zda-li je potřeba nějak adaptovat nebo nastavovat přes VAG nebo se jen přehodí. Moc díky za Vaše info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Co jsem někde před časem pozjišťoval, tak stačí přehodit sondu a vymazat chybové kódy (pokuď jsou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirzi - R1 Vloženo 20. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Díky za názor. Myslím, že by mělo taky stačit jen přehodit, ale ptám se jestli právě nemá někdo zkušenost, jestli není potřeba nějak adaptovat nebo nulovat přes VAG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Mam stejný motor, je pravda, že je tam pouze 1 lambda sonda před katalyzátorem? Taky mě to totiž bude čekat, tak zda je to pravda? Jakou budete kupovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 30. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2022 Mňa to tiež čaká a určite originál, keď vydržala 280tkm aj to mi vyhodí len občas chybu tak prečo experimentovať. Inak mal som hu už vonku a nebola nijak zvlašť zašpinená. (čakal som oveľa viac). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.