Publikováno Říjen 19, 20222 r Ahoj chci se zeptat, budu měnit na mé OCT III RS cupa lamda sondu, chci se zeptat, zda-li je potřeba nějak adaptovat nebo nastavovat přes VAG nebo se jen přehodí. Moc díky za Vaše info
Říjen 20, 20222 r Co jsem někde před časem pozjišťoval, tak stačí přehodit sondu a vymazat chybové kódy (pokuď jsou).
Říjen 20, 20222 r Autor Díky za názor. Myslím, že by mělo taky stačit jen přehodit, ale ptám se jestli právě nemá někdo zkušenost, jestli není potřeba nějak adaptovat nebo nulovat přes VAG...
Listopad 29, 20222 r Mam stejný motor, je pravda, že je tam pouze 1 lambda sonda před katalyzátorem? Taky mě to totiž bude čekat, tak zda je to pravda? Jakou budete kupovat??
Listopad 30, 20222 r Mňa to tiež čaká a určite originál, keď vydržala 280tkm aj to mi vyhodí len občas chybu tak prečo experimentovať. Inak mal som hu už vonku a nebola nijak zvlašť zašpinená. (čakal som oveľa viac).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.