Robo_PP Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 ja budem davat face naraznik a budem ho striekat takze ked zrezem listy mozem ich zbrusit a tiez prestrieknut, takze rez vidiet nebude, len chcem vediet ci ich tam bez problemov uchytim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Uchytis, viaceri to tak riesili. skus si pozriet napriklad zabiakove stranky www.skodaoctavia.cz myslim, ze to tam tiez niekde ma pri prerabke na face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 na tej stranke som to pozeral, len tam tiez nechaval stary naraznik, ja budem davat face. Svetla by mi mali prist skor tak ich namontujem hned a hned aj skratim listu, tym padom ked davam face naraznik tak tam snad bude skratena lista sediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 tak uz sa mozem aj ja pochvalit s face svetlami a aj s face naraznikom fotky v mojej teme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda octavia Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 zdravim vás, na jakym e-shopu se dá sehnat facelift lampy zadní?. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Zdravím kolego...tak třeba tady... http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...t=1a&page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda octavia Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 super mockrát díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 není zač kolego! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendys 26 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Chtěl bych se zeptat jestli jste někdo dával na starší Octavii zadní lampy z faceliftu? Pokud ano jak jste to vyřešili s lištou pod světlem? Světlo z faceliftu je vyšší a spolu se starou lištou se na autíčko nevlezou. Jde tam dát lišta z faceliftu? Díky jde to seriznout je o ten kousek modelarskym nozem jde to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Zdravim ja som tam chcel dat svetla z dvojkovej octavie ale nevien ci sa tam vlezu kvoli sirke viem ze by som musel urezat z caroserie ale asi aj tak sa tam vevlezu kvoli kufru a tak tam asi aj ja budem davat I svetla po face teraz tam mam tuningove a to asi budem muset kupit tie svetla aj s konzolov??? a mala uz octavka svetla ktore svietili céčkovo? kto mi vie v tomto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Už jsem to někde viděl, světla z dvojkové octy na jedničkové, ale karoserie se musela dost upravit a stejně se mi to moc nelíbilo... Jinak tou konzolí myslíš nosič žárovek? Pokud jo tak to ti stejně nepovím, protože nevím jaký tuningový světla máš a céčko jedničková octáva nikdy neměla a myslím že ani žádný tuningový světla céčko neumí Jediný co se dělá u faceliftových světel (já to tak mám taky udělaný), že se do brzdového světla dá dvouvláknová žárovka a tím ti vznikne dvojité obrysové světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 No tak objednal som dvojkove svetala na O I bude to drina ale ak sa to podari tak vas budem informovat aj s fotkami len dufam ze nebudem musiet upravit aj kufor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Určitě pak dej vědět jak jsi dopadl, ale práce to asi nebude jednoduchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 To urcite nie :-( rezanie, zvaranie, brusenie, tmelenie, striekanie potom sem upnem vsetky foto ako to bude prebiehat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Este ma tak napadlo ked tam idem davat zajtra tie svetla z octavie 2 ci to je vlastne povolene lebo bude tam aj zasah do karoserie ci to nebude vadit policajtom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Tak si myslím, že to měla být Tvoje první otázka. No, počítám, že problémy budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 No to ma moc nepotesilo ale ked neskusim nezistim tak dnes sa ide na to vecet dam nejake foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Podle mě s policajty nebudeš mít problém, je to pořád škodovka, ne žádná super vytuňená kára předělaná z padesáti různých aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 (editace) No chlapci hotovo je to tu bola to totalna fuska ale mam to este tam musim dat krydlo a tmel a fine :-) EDIT: Ked budem mat cas spravim cely album ako to prebiehalo Editováno: 26. Březen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Nelíbí se mi to moc, ale proti gustu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Můžeš sem dát ten návod a pokud možno co nejpodrobnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 keby bolo daco nejasne staci len napisat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genous85 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Zdravím potřeboval bych radu. Koupil jsem si lampy sonar použité, a k tomu jsem nedostal patice žárovek ten spletenec káblů abych to zapojil. nemá někdo něco takového na prodej a nebo neví kde bych to sehnal přinejhorším s někým vyměním lampy s facelift za sonar nebo tomu podobné dím za radu a odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekMa Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Chci se zeptat, budou pasovat nosiče žárovek od zadních světel octavia combi I po faceliftu do světel octavia sedan I facalift. Mám octavii rok 97, a chci dát face zadní světla a mám možnost mít hned zítra nosiče z toho combíka za pěknou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.