Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

16" ET 45, alebo ET50 tam určite vôjdu ;-)

Odporúčal by som ti Dezent RE :D

Čau, mám Rsku v benzínu r.v. 10/2009 a řešil jsem podobné dilema. Udělal jsem to jednoduše, originál 18" NEPTUNE s letníma gumam z výroby jsem nechal na léto a na zimu pořídil origoš ZENITHy 17" a gumy 225/45 R17 (letní jsou 225/40 R18) a je to na pohodu. V zimě jsem nemél problém, auto bylo ovladatelný v pohodě, podvozkově v pohodě (vcelku pohodlný, tvrdost tak akorát).

16" bude možná nepatrně měkčí a pohodlnější, ale na RS vypadají příšerně, nehledě na možnost, že bys osadil auto plecháčema, to už by bylo vůbec šílený.

Měj se a ať kára slouží (já jsem nadmíru spokojenej, ťuk ťuk na dřevo :)

Zdarec

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj kluci a holky :-)

nevíte někdo vlezou se na OII RS kombi 15" kola???

Musím koupit na zimu. Spíš sem rozhodlej pro 16" ale chci znát všechny možný možnosti :-)

Nevím jestli jsou u RS vetší kotouče pač na "normální" octavii jdou dát 15ky.

Díky za rady.

• o 1 rok později...
Vloženo

Dokonca by na RS nemali ísť ani 16" elektróny 6,5J podľa TP (hoci sa tam asi vlezú), ale smú sa tam obuť iba 16" plecháče šírky 6J. Pravdepodobne ide o chladenie bŕzd.

Vloženo (editace)

Zdravim, taky jsem minulý týden řešil tento problém a už mám vyřešeno koupil jsem alu disky speedline 16" a k tomu pneu goodyear ultragrip 8, 16" jsem na zimu volil kvůli tomu že vyšší profil je na zimu jednoznačně lepší díry, zapadaný obrubníky apod. a šířka pneu jak je známo v zimě čím užší tím lepší. Ještě k tomu že na RS vypadají 16 strašně nebo co to tady někdo psal...... Nemyslím si záleží co si kdo zvolí... jako že 18 vypadají líp tak o tom ani potom to je jasný. Ale jak řikám výhody 16" mají jasně navrch před nevýhodama

Editováno: , autor: headerTDI
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, přemýšlím jaký kola dát na moji OCR II RS face combi na zimu... 18" si myslím že jsou na zimu zbytečné na ty díry, tak uvažuji o 17" zenith... Hoďte sem nějaké inspirace na čem jezdíte se svou RS v zimě... Díky za každý váš příspěvek...

• o 8 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...