pachop Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj, neznáte n ěkdo nejakou firmu, která namontuje nové rádio jvc do octávky? Nejlépe někde na praze 4. díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj, neznáte n ěkdo nejakou firmu, která namontuje nové rádio jvc do octávky? Nejlépe někde na praze 4. díky za radu ME montoval jednou takovej sikovnej chlapik v rodinym domku na Libusi, zkusim ti hodit mapu, ale je to vazne hooodne dlouho, chtelo by to checknout zda jeste funguje. Jinak jsem byl tez spokojeny s AUTORADIA v Karline, Pobrezni ulice. JE to tady, delali mi tam drive radio a zadni bedny... Co se mapy tyce, je to jedna z tech ulic vyznacenych cervene. Anebo toto: http://www.zabezpecauto.cz/autohifi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Gárny s Martinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 ja : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pachop Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a kde te sezenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Kdybys nesehnal a chtel sis udela vylet cca 45km na zapad od Prahy, tak se taky da :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 bydlim kousek od kobyliskyho namesti. napis mi soukromou zpravu co potrebujes a uvidime co se da delati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.