Publikováno Prosinec 3, 200618 r Prosím poraďte,nesvítí kontrolka na palubce otevření dveří.Pouze levé přední dveře.Na ostatní dveře to funguje a rosvítí se i stropní svítilna.U pravých před.dveří svítí poziční svítilna.Na LP dveře nesvítí tedy ani kontrolka,stropní svítilna ani pozička ve dveřích.VAG neukázal žádnou závadu.Octavia 1,9Tdi 81 kw 11/2001.
Prosinec 3, 200618 r Prosím poraďte,nesvítí kontrolka na palubce otevření dveří.Pouze levé přední dveře.Na ostatní dveře to funguje a rosvítí se i stropní svítilna.U pravých před.dveří svítí poziční svítilna.Na LP dveře nesvítí tedy ani kontrolka,stropní svítilna ani pozička ve dveřích.VAG neukázal žádnou závadu.Octavia 1,9Tdi 81 kw 11/2001. Jenom trochu hledat... budou to pravděpodobně mikrospínače... ve dveřích
Prosinec 4, 200618 r Mikrospínač v zámku LP dveří. Už to tu bylo popsané i vyfocené od Cosbyho. Hledej.
Prosinec 21, 200618 r Mikrospínač v zámku LP dveří. Už to tu bylo popsané i vyfocené od Cosbyho. Hledej. Nez dat hladovemu rybu, je lepsi ho naucit rybarit. HLEDEJ Upraveno Prosinec 21, 200618 r od oct
Prosinec 21, 200618 r Ja mam ten isty problem, daj tu link kde sa to da najst. Dik proste vyndas zamek a vymenis mikrospinac, sehnal jsem a jeste mam podobne....jen jedna dirka navic do zamku, dva sroubky, trochu pajet....nejvetsi vopruz je ridicuv zamek dat zpatky.....
Prosinec 21, 200618 r Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode?
Prosinec 21, 200618 r Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval...
Prosinec 21, 200618 r Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval... Som z Presova. Mohol by si dobierkou. Kolko to asi stoji?
Prosinec 21, 200618 r Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval... Som z Presova. Mohol by si dobierkou. Kolko to asi stoji? cca 300Kc
Prosinec 21, 200618 r Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval... Som z Presova. Mohol by si dobierkou. Kolko to asi stoji? cca 300Kc Ok, skusim to pozriet tu a potom sa ti ozvem. Dik za pomoc a ponuku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.