josef Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Prosím poraďte,nesvítí kontrolka na palubce otevření dveří.Pouze levé přední dveře.Na ostatní dveře to funguje a rosvítí se i stropní svítilna.U pravých před.dveří svítí poziční svítilna.Na LP dveře nesvítí tedy ani kontrolka,stropní svítilna ani pozička ve dveřích.VAG neukázal žádnou závadu.Octavia 1,9Tdi 81 kw 11/2001. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Prosím poraďte,nesvítí kontrolka na palubce otevření dveří.Pouze levé přední dveře.Na ostatní dveře to funguje a rosvítí se i stropní svítilna.U pravých před.dveří svítí poziční svítilna.Na LP dveře nesvítí tedy ani kontrolka,stropní svítilna ani pozička ve dveřích.VAG neukázal žádnou závadu.Octavia 1,9Tdi 81 kw 11/2001. Jenom trochu hledat... budou to pravděpodobně mikrospínače... ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Mikrospínač v zámku LP dveří. Už to tu bylo popsané i vyfocené od Cosbyho. Hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmatus Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Ja mam ten isty problem, daj tu link kde sa to da najst. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) Mikrospínač v zámku LP dveří. Už to tu bylo popsané i vyfocené od Cosbyho. Hledej. Nez dat hladovemu rybu, je lepsi ho naucit rybarit. HLEDEJ Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Ja mam ten isty problem, daj tu link kde sa to da najst. Dik proste vyndas zamek a vymenis mikrospinac, sehnal jsem a jeste mam podobne....jen jedna dirka navic do zamku, dva sroubky, trochu pajet....nejvetsi vopruz je ridicuv zamek dat zpatky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmatus Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmatus Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval... Som z Presova. Mohol by si dobierkou. Kolko to asi stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval... Som z Presova. Mohol by si dobierkou. Kolko to asi stoji? cca 300Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmatus Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode? nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval... Som z Presova. Mohol by si dobierkou. Kolko to asi stoji? cca 300Kc Ok, skusim to pozriet tu a potom sa ti ozvem. Dik za pomoc a ponuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.