Přejít na obsah

Kontrolka dveří

josef

Doporučené příspěvky

Prosím poraďte,nesvítí kontrolka na palubce otevření dveří.Pouze levé přední dveře.Na ostatní dveře to funguje a rosvítí se i stropní svítilna.U pravých před.dveří svítí poziční svítilna.Na LP dveře nesvítí tedy ani kontrolka,stropní svítilna ani pozička ve dveřích.VAG neukázal žádnou závadu.Octavia 1,9Tdi 81 kw 11/2001.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím poraďte,nesvítí kontrolka na palubce otevření dveří.Pouze levé přední dveře.Na ostatní dveře to funguje a rosvítí se i stropní svítilna.U pravých před.dveří svítí poziční svítilna.Na LP dveře nesvítí tedy ani kontrolka,stropní svítilna ani pozička ve dveřích.VAG neukázal žádnou závadu.Octavia 1,9Tdi 81 kw 11/2001.

Jenom trochu hledat... budou to pravděpodobně mikrospínače... ve dveřích

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode?

nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval...

Som z Presova. Mohol by si dobierkou. Kolko to asi stoji?

Odkaz ke komentáři

Dik. Mne sa to podrbalo akurat na vodicovej strane. Myslite ze nejaku nahradu toho mikrospinaca najdem aj v nejakom Radioamater obchode?

nahradu ano, teda funkcni, ale nevim jak na tom bude s klimatickou odolnosti....aodkud jsi ? muzu ti ho poslat, ten co jsem tam daval...

cca 300Kc

Odkaz ke komentáři

cca 300Kc

Ok, skusim to pozriet tu a potom sa ti ozvem. Dik za pomoc a ponuku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...