Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zajímavé, že fotky a video jsou čirou náhodou zase z jednoho z posledních modelů Škodovky - tentokrát z Enyaqu.

• Autor

Designové skici:

230927_all-new-kodiaq-4_6a165bb7.thumb.jpg.962ed869fa79223c7b5b5a2189861e36.jpg230927_all-new-kodiaq-3_ad845b5f.thumb.jpg.feb5f7ee77f974f46648489da12f20bc.jpg230927_all-new-kodiaq-2_4c63d508.thumb.jpg.8fc33e137cfe6488b4cf2a0859a34ce4.jpg230927_all-new-kodiaq-1_5653a1ec.thumb.jpg.ae7c06ad574a2014e471a7f88b797752.jpg

• Autor

#ExploreSkoda podcast: The All-New Škoda Kodiaq Interior

• Autor

Světová premiéra 4.10.2023:

Get ready for all-new Škoda Kodiaq!

Jako zpracování potahu(kůže) sedaček je obdivuhodné. Těžko říci jak to bude vypadat po roce ježdění...

Bez názvu.jpg

RS benzín ve 4x4 by hodně potěšil. Líbí se mi i varaianta Sportline, ale nevzdám se výfuku v nárazníku dokud to ještě půjde udělat jinak.

před 2 hodinami, lucky.jack napsal:

Jako zpracování potahu(kůže) sedaček je obdivuhodné. Těžko říci jak to bude vypadat po roce ježdění...

Bez názvu.jpg

No to je ale opravdu profesionální práce 🙈

Dočetl jste se někdo někde nebo viděl jak to bude s ovládáním blinrů? A kde se bude zapínat robotické parkování (park asist), autohold a další, když je středový palel prázdný. Jen jsem si všimnul že ovládání jízdních profilů půjde nastavit na středové tlačítko (smat dails), ovládání zavazadelníku bude na dveřích, jak to má např. Kamiq/Scala a ovládání elektronické ruční brzdy bude vlevo pod ovládáním světel. 

@Petr Svetr ovládání otevírání kufru bylo na dveřích už v předchozím Kodiaqu, takže nic nového :)

Aha, to jsem si neuvědomil, bral jsem to podle Superba, kterého mám a ten nový bude mít stejné uspořádání. No spíš by mne tedy zajímalo to co jsem psal, tedy ovládání blinrů a kde se bude zapínat robotické parkování (park asist), autohold a další, když je středový palel prázdný. 

Tak pravdepodobne v infotainmente.

Ako by si chcel ovladat blinker inak nez packou? :)

Akurat to bude kombinovana packa blinker+stierace rovnako ako to ma Mercedes.

• Autor

• Autor

Záznam ze světové premiéry v Berlíne:

před 23 hodinami, deto napsal:

Tak pravdepodobne v infotainmente.

Ako by si chcel ovladat blinker inak nez packou? :)

Akurat to bude kombinovana packa blinker+stierace rovnako ako to ma Mercedes.

Sorry, samo sebou jsem měl na mali stěrače, blinkr je jasný... 

Rôzne technické info a fotky už boli prezentované, nezachytil niekto technické parametre palivových nádrží ? Napr. objem pre Kodiaq 2 4x4 ?

Upraveno od DavidSK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.