Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Octavia 4, výroba 08/2020 a výbava Style by měla mít k dispozici Smartlink, ale u mě zdá se být neaktivní a neustále mě odkazuje na Shop, ve kterém nabídka Smartlinku není.

V místní Škodovce neví, co s tím. Nevěděl by někdo, jak jej zprovoznit? Díky.

IMG_1709.thumb.jpeg.6b8e417be43fdaecd62edb0c48bb3f26.jpegIMG_1707.thumb.jpeg.f5f511af0c34409391e86668f5688e16.jpeg

U těch prvních verzí někde chyběl. Stačí od prodejce vyjet soupis výbavy dle VIN. Na 4 až pěti stránkovém seznamu pokud není uveden v autě není.

• Autor

Diky. Mám od prodejce zápis o stavu motorového vozidla, kde Smartlink uvedený je. Na infolince mi potvrdili, že na mém autě je Smartlink k dispozici. V servise si s tím taky nevěděli rady.

Upraveno od jakubd

Tak jiný servis zkusit. Ale pokud komunikovali s Boleslaví a nejde to …

• 3 týdny později...
  • Autor

Nakonec jsem měl více problémů - nefunkční Navigace, Laura a adaptivní tempomat. Vše aktivováno v servisu Škoda v rámci záruky.

• 5 měsíců později...

Prosim vas, na viacerych fotkach som si vsimol, ze Car play byva na celu sirku displeja. Ja to mam takto. Vie niekto poradit kde moze byt problem?

IMG_0302.jpeg

Na domovskej obrazovke máš widget, kde sa zobrazuje car play. Musíš ho vymazať a potom ti to pôjde na plnú obrazovku.

• 1 rok později...

Caute, po poslednej aktualizacii iOS mam problem, ze po prepnuti zo smartlinku na BT sa mi naspat telefon neda pripojit na smartlink bez toho, aby som v mobile vybral wifi, ktorou je mobil prepojeny s autom. Predtym som tento problem nemal, prechod medzi BT a smartlinkom prebiehal bez problemov. Ma este niekto tento problem? Viete co s tym?

@Škodov_KÁR počkej až opraví iOS. Nejlépe kontaktovat Apple, buď ti poradí nebo alespoň zaznamenají problém.

Vyzerá to byť vyriešené, ale vypadávanie na stále tých istých miestach s rušením nám ostalo.

Posledni verze ios uz je ok.  Odpojovani na stejnych mistech je na 100% chyba v sw 1985. 1941 to nedelala. Mam 5 aut, u kterych to po upgrade ( pres ota i usb) zaclo ihned delat a je je jedno zda mas android ci ios. 

• 4 měsíce později...

Tak od upgrade na 1985 uběhlo už hodně času a výrobce prý chystá nápravu ve formě nového SW. Nicméně jsem to už nevydržel a zažal jsem projíždět jednotku 5F a problém jsem si odstranil!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.