ClintRS Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 Zdravim pani, kedze situacia je aka je, nove RSky sa dodavaju bez Canton sound systemu. Chcel by som zistit ze ci tam kabelaz je pripravena a nie je v kufri subwoofer alebo vsetko chyba. Chcel by som do rezervneho kolesa doplnit nejaky subwoofer ako nahrada Canton subu (nech sa hudba da aspon trochu pocuvat, takto je to bieda) nasiel som niekolko vhodnych aktivnych subakov do rezervneho kolesa. Moja otazka je ci sa to da jednoducho doplnit bez komplikovanej extra kabelaze alebo ako sa to cele montuje? Ako je to v takomto pripade si zarukou vozidla. Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 Ziadna priprava nieje,ale tato varianta dokaze tvoj poziadavok vpoho vyriesit,jedoducho,za zlomok ceny cantonu,kedykolvek vratne kvoli zaruke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRIB1995 Vloženo 13. Září Sdílet Vloženo 13. Září Zdravím, pustil se někdo do této operace? Asi se touto cestou vydám, jelikož jsem měl v superbu cantona a teď mi v kodiaqu teda hodně chybi. Neporadi někdo jestli je toto správná kabeláž? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září Sdílet Vloženo 13. Září @TRIB1995 jsi na fóru dost dlouho na to, abys věděl, že dotaz stačí vložit pouze jednou. Ne, že to dáš i ke Scale. Tam jsem ti to smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.