Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, do měsíce pojedu do servisu na výměnu oleje. Vzhledem tomu, že jsem si vždy kupoval svůj, kolik litrů mám koupit. Do rapidu mi stačilo 4 litry + 1 litr na případné dolévání. Je to stejné i u F4?

Vloženo

Je v sekcií Fabia IV / Motor 1.0 TSI a píše, že má 81 kW, tak môžeme predpokladať, že sa jedná o tento motor. 😉
Čo sa týka veľkosti náplne bude to okolo tých 4 litrov.

Vloženo

Omlouvám se, ale v návodu obsluze jsem to nenašel :( to bylo úplně první, kde jsem hledal. Navíc ani v manuálu se neuvádí jaký olej resp. jaké specifikace tam má být. Návod odkazuje otevřít kapotu, kde by měl být štítek, kde je uvedena specifikace, což jsem dohledal, ale množství ne. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Kúp 4+1 liter a budeš v pohode. Ak sa ten 1 liter nepoužije ani pri výmene oleja ani na dolievanie, tak, najbližšie už iba dokúpiš 3 litre identického oleja. Ak sa použije, tak nabudúce už vieš, že ako sa máš zariadiť. Hlavne dodrž špecifikáciu ktorá je predpísaná (VW 508.00)!

• o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...