Publikováno Leden 12, 20232 r Ahoj, posledních pár měsíců se mi při stírání čelního skla na něm dělá takový film, netuším, jestli je to voda nebo nějaká mastnosta, přes který je hrozně blbě vidět, zvlášť v noci. Stěrače jsem měnil, ale pomohlo to jen na chvíli, zkoušel jsem otřít sklo i stěrače isopropylakoholem a možná to trochu pomohlo, ale nic extra. Paradoxně nejvíc pomohlo, když mi nějakej blbec rozplácnul na sklo kiwi, v tom filmu je po něm díra, přes kterou je vidět dobře. Máte nějakej tip, jak se toho filmu zbavit?
Leden 13, 20232 r před 5 hodinami, mivasi napsal: Paradoxně nejvíc pomohlo, když mi nějakej blbec rozplácnul na sklo kiwi, v tom filmu je po něm díra, přes kterou je vidět dobře. Máte nějakej tip, jak se toho filmu zbavit? Tak to vem tím kiwi celé okno, ne?
Leden 13, 20232 r @mivasi vzal bych na to nějakou leštěnku na skla, která ze skla opravdu "sundá" všechen bordel. Osobně používám již několik let tu AF Vision a max spokojenost. Mrkni třeba tady, výběr je velký Leštěnky na skla - Ahifi.cz
Leden 13, 20232 r To se i tady x krát řešilo, v sekci scaly taky někomu vrzaly a skákaly stěrače, dělají to ty echt leštící a konzervační prostředky z myček. Použít čistidla na sklo pokus omyl.
Leden 14, 20232 r Nejjednodušší a nejlevnější zpusob je koupit jednorázové hadříky na odstraňování vosku ze skla. https://allegro.pl/oferta/chusteczki-do-usuwania-wosku-1-1-11977029399
Leden 18, 20232 r Autor V 13. 1. 2023 na 6:36, Wojnar napsal: Tak to vem tím kiwi celé okno, ne? Ono to kiwi hrozně lepí a fakt blbě se sundává. :D Bral jsem to isopropylem, to nešlo, nakonec pomohla až wapka. Díky za tipy, do myčky poměrně pravidelně jezdím, sice většinou do ruční a s voskem se snažím sklům vyhýbat, ale asi se tomu úplně nejde vyhnout. Zkusím nějakou tu leštěnku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.