Leonin Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zravim.Zajimalo by me jak vam reaguje motor na sešlapnuti plynoveho pedalu?me přijde že je tam nejaka vule než to zareaguje mam 1.4 16V.Firemni 1.4 MPI reaguje uplne bez vule.Je to normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ako myslis tu volu tak ze pridas plyn a auto reaguje s oneskorenim ? fabie kedysi trpeli podlevou plynu ale to uz je minulost mam 1,4 16V MR 2002 a nic nemam. aky to mas rocnik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Je to rok 2000 a je to 74 kw.No proste když mam volnobeh a sešlapnu plyn nak to nic neudela musim ten plyn dele podržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 houmr: Neni to uplne pravda. Leonin: Pouzij funkci "Vyhledat" a procti si temata, kde se tohle resilo. Nekdo rika, ze prodlevu ma, nekdo ze nema, je to podle toho, jak to kdo vnima. Obecne plati, ze auto s eletronickym plynem bude mit vzdy prodlevu - podle typu nekdy mensi, nekdy vetsi, nekdo to vnima vic, nekdo min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ja jsem přešel z š105 do fabie 1.4mpi a reakce plynoveho pedalu mě dost překvapila ted už jsem si zvykl na to že plyn chce sešlapnou vždy o chvilku dřiv ale začatky byly takové že jsem se rozjižděl poskakovanim a nekdy mi motor i zhasl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Ja jsem přešel z š105 do fabie 1.4mpi a reakce plynoveho pedalu mě dost překvapila ted už jsem si zvykl na to že plyn chce sešlapnou vždy o chvilku dřiv ale začatky byly takové že jsem se rozjižděl poskakovanim a nekdy mi motor i zhasl Taky sem presel nedavno ze 120tky na fabii 1.4 16V r.v.04 a mam stejny problemy jako popisujes. Plyn reaguje dyl, rozjezdy poskakovanim a parkrat mi to taky zdechlo. Zatim sem s tim najezdil okolo 3tis km a porad sem si jeste nezvyk. Ale uz je to lepsi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Zravim.Zajimalo by me jak vam reaguje motor na sešlapnuti plynoveho pedalu?me přijde že je tam nejaka vule než to zareaguje mam 1.4 16V.Firemni 1.4 MPI reaguje uplne bez vule.Je to normalni? Tat tak ,r.v 2000 a tiez mam tu dieru v plyne,asi to poriesim chipom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Zravim.Zajimalo by me jak vam reaguje motor na sešlapnuti plynoveho pedalu?me přijde že je tam nejaka vule než to zareaguje mam 1.4 16V.Firemni 1.4 MPI reaguje uplne bez vule.Je to normalni? Tat tak ,r.v 2000 a tiez mam tu dieru v plyne,asi to poriesim chipom... mysliš že to chip vyřeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Já mám taky r.v. 2000, je to fabia 1,4 mpi 50kw. uvažoval jsme o cimbu, ale kašlu na to. nejdřív se s ní pořádně sžiju, a pak to kdyžtak pořeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 V technickej príručke sa píše , že preprogramovaním riadiacej jednotky motora sa podarilo odstrániť prodlevu po pridaní plynu. Je to myslím rok 2003. Ja mám 2004 16v 74 Kw a takýto problém nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 A mám si tedy v servisu nechat updatovat software RJ nebo jít k cimbu? ještě jsem si ani pořádně nezvykl na tuhle fábku, mám jí chvíli, týden :-)) Ale ten plyn jsem zkoušel, jedu, povolím, a prudce rychle sešlápnu, půl sekundy nic a pak trhnutí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Cimbu bude asi o dost drahsie, ale aj vysledok bude lepsi, lebo ti upravia cely priebeh, urcite budes spokojny... V skodovke to bude lacnejsie a ked si v zaruke, tak o nu nedojdes... Tak si vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekys Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 jj, taky to pozoruju, hlavně při rozjezdech to chvilinku trvá, než zareaguje na přidání plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Cimbu bude asi o dost drahsie, ale aj vysledok bude lepsi, lebo ti upravia cely priebeh, urcite budes spokojny... V skodovke to bude lacnejsie a ked si v zaruke, tak o nu nedojdes... Tak si vyber Tak fabia je to rok 2000, a tak o záruku tak jako tak nepřijdu. a nejde mi ani o cenu, pokud se to zlepší, tak je to fuk, hlavně aby to jelo a bylo to v pořádku. Ale aby to cimbu nepokonili no Uvidím, nejdřív se s tím nějak sžiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Zravim.Zajimalo by me jak vam reaguje motor na sešlapnuti plynoveho pedalu?me přijde že je tam nejaka vule než to zareaguje mam 1.4 16V.Firemni 1.4 MPI reaguje uplne bez vule.Je to normalni? mam taky 1.4 74kW a reakce plynu je docela dobra, ale predtim jsem mel favorita a plyn byl sakra citlivej, lepsi nez u te fabie, ale najednu stranu fabka stovku da za par vterin a favoritek se hooodne tahne. Mel jsem tu moznost se jednou svest oct 1.8 20V turbo kombi, to letelo vzduchem, jedna z nejsilnejsich skodovek, RS se muze zahrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hadzim Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Co to plácáš? Jak se RS může zahrabat? Záleží na tom jakej máš motor a ne jestli je to RS nebo třeba GLX? A do Fabií se 1,8 Turbo nedávalo protože je Fábka mnohem lehčí než Octa. Dyk by ses s takovym autem zabil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Mikosar: tak toto uz jsem vazne nepochopil. Myslim, ze by te mel nekdo svezt RSsem. A jen to, ze te potahala octavule, to neznamena, ze RSso se muzu jit zahrabat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Mikosar: tak toto uz jsem vazne nepochopil. Myslim, ze by te mel nekdo svezt RSsem. A jen to, ze te potahala octavule, to neznamena, ze RSso se muzu jit zahrabat Hadzim: JohnyS: rikam octavia 1.8 20V turbo 110kW 150koni leti vzduchem, jel jsem s ni, zkusil jsem si a byl to combi, takze tezke jak "krava" pri 650m jizdy to valil hned 160km/h, nevim za kolik sekund to zrovna bylo, ale slo to velmi rychle, no jo benzinak + turbo dela divy, to aby clovek za sebou vozil cisternu s benzinem. Nechcu podceneovat RS 132kW, ale ta octavka jede lepsi a jeste, kdyz to neni combi. Chtel sem si ji koupit, ale moc papa benzinu. Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.