cochtan6 Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Máte někdo zkušenost jaká je kvalita katalyzátorů z druhovýroby. Cena se pohybuje od cca 4000 kč výše, ale údajně nic moc. Nebo je někdo kdo má s nějakou značkou dobrou zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Já jsem ve škoda díly koupil JMJ, na dotaz škoda díly tvrdily, že prakticky jiné neprodávají a problémy s nimi nemají. :-) Asi měsíc po konci záruky se opět rozsvítila kontrolka "MIL". Na emisích jsem prošel, vyměnil jsem lambdu za katem, ale kontrolka se pořád rozsvěcuje. Škoda díly se k tomu postavili čelem a i když bylo po záruce, tak katalyzátor poslali výrobci na kontrolu. Prý je v pořádku. Tak nevím, kontrolka svítí, další technická za rok..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 dával jsem na roomovi kat a vydržel s odřenýma ušima jen do další STK, tu další už jsme museli dělat po známosti, tedy vydržel něco málo přes 20t km a na rediness kódu se hlásí jako vadný, nicméně kontrolka žádná nesvítí. Takže letos asi znovu do toho zainvestuji, ať to není s komplikacema. Nicméně výdrž mizerná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 JMJ aj podobný hnoj je na max. jednu STK , na HTP pravidelne praskne na spoji a fučí všetko von , dokonca na jednom aute svietila kontrolka motora asi po 5tkm od montáže ... doporučujem jazdenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cochtan6 Vloženo 1. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 před 7 hodinami, Malta napsal: dával jsem na roomovi kat a vydržel s odřenýma ušima jen do další STK, tu další už jsme museli dělat po známosti, tedy vydržel něco málo přes 20t km a na rediness kódu se hlásí jako vadný, nicméně kontrolka žádná nesvítí. Takže letos asi znovu do toho zainvestuji, ať to není s komplikacema. Nicméně výdrž mizerná. Mám podobný problém, před vánoci mi na dálnici odešla cívka, auto spadlo do nouzáku a rozsvítila se kontrolka, nechtěl jsem tam zůstat stát tak jsem dojel na nejbližší sjezd, zastavil cívku vyměnil ( vozím náhradní ) a po příjezdu domů jsem smazal závadu. Hned o víkendu jsem si vyměnil olej i svíčky ( už byl čas ) , jezdil jsem a žádná kontrolka se mi už nerozsvítila ale readiness kód mi zůstává u katalyzátoru trvale na 1. Ve Vagu mi po provedení testu píše, Kat ne O.K. Jinak se mi taky žádná kontrolka nerozsvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.