Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Dnes sa pri jazde rozvietila kontrolka EPC aj s kontrolkou tempomatu,obe zlte,prave som vtedy klikol do tempomatovej packy,aby som ho aktivoval.Samozrejme to nebolo mozne,vykon motora obmedzeny nebol.Po zastaveni a opatovnom starte a cca 50km jazde sa vsetko tvari ok. Sporadicka chyba,alebo auto nieco naznacuje?Zvlastne ze v apke my skoda o tom nic nieje zapisane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Trochu sa obavam,ci to nebude palivom,pretoze obdobna kontrolka mi svieti aj na Starej,20rocnej 1,2 htp,tam ale motor pod zatazou pokasliava a dusi sa....obe natankovane na identickej pumpe/VOMS/obe aditivujem Vifkom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Palivo ne, u 1.2htp je to asi jinde a mám ji vedle 1.0tsi taky, včetně VIF. Bez diagnostiky je to věštění z koule. Nicméně mám za sebou u Rapida 70kw v záruce už i poruchu zapalovací cívky a to 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 @Patrik1971 Do servisu. Měl jsem to kdysi taky, stalo se mi asi 2x po startu v garáži. Opětovný start bez kontrolek. Měnili nějakou součástku před motorem (asi bych dohledal), některé kusy prý zlobily a po výměně se to už neukázalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Sledujem to,ak sa to zopakuje,urco servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.