Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes sa pri jazde rozvietila kontrolka EPC aj s kontrolkou tempomatu,obe zlte,prave som vtedy klikol do tempomatovej packy,aby som ho aktivoval.Samozrejme to nebolo mozne,vykon motora obmedzeny nebol.Po zastaveni a opatovnom starte a cca 50km jazde sa vsetko tvari ok.

Sporadicka chyba,alebo auto nieco naznacuje?Zvlastne ze v apke my skoda o tom nic nieje zapisane.

Vloženo

Trochu sa obavam,ci to nebude palivom,pretoze obdobna kontrolka mi svieti aj na Starej,20rocnej 1,2 htp,tam ale motor pod zatazou pokasliava a dusi sa....obe natankovane na identickej pumpe/VOMS/obe aditivujem Vifkom...

Vloženo

Palivo ne, u 1.2htp je to asi jinde a mám ji vedle 1.0tsi taky, včetně VIF. Bez diagnostiky je to věštění z koule. Nicméně mám za sebou u Rapida 70kw v záruce už i poruchu zapalovací cívky a to 2x.

Vloženo

@Patrik1971 Do servisu. Měl jsem to kdysi taky, stalo se mi asi 2x po startu v garáži. Opětovný start bez kontrolek. Měnili nějakou součástku před motorem (asi bych dohledal), některé kusy prý zlobily a po výměně se to už neukázalo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...