Ydenek Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ahoj, koupil jsem si rádio Pioneer a mám problém se zapojením do Fabie II (2012). Když rádio připojím, tak pořád celé svítí po dobu zapnutého klíčku. A pokud není klíč v zapalování, nelze rádio spustit. Nikde jsem nenašel, že by to někdo řešil?!? V servisu mi řekli, že neoriginální rádio tak nelze zapojit. Jde tedy zapojit rádio tak, aby hrálo, i když není klíč v zapalování a aby šlo vypnout při jízdě. Díky Ydenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Takhle podsvetleni bude svitit porad , jinak se to udelat neda , leda ze ho vypnes uplne ale ro zas nebude hrat a s tim klickem to je stejne , proste musi byt sepnutej jinak ho nezapnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ydenek Vloženo 20. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Aha, tak díky! Ale to zapalování mě teda zklamalo... nechápu, proč to tak dělaj... starý dobrý rádia :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Proto jsem přešel radeji k originalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 No ono i o mé staré Octávky rádio běží jen přes klíček. Měl jsem to napojené na přímo a akorát mi to vybilo a zničilo baterku A na tom rádiu není klasickej OFF na vypnutí? Já mít origo nemůžu Nemá 3X RCA výstupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Teda chlapci... Ja som mal v Roomstrovi originálne rádio Beat,a stálo za ...Ved viete! A tak som to riešil výmenou za neorigo rádio.Prehadzoval som si to sám,a samozrejme o všetkom čo tu tvrdíte že nejde - funguje. Mám to zapojené tak,že rádio sa zapne bez ohľadu na to,či je kľúč v zapalovaní.Batériu mi to nevybíja.Neviem ako to má Ydenek,je jasné že ked som tam mal Beat, bola vo voze predpríprava.Rádio sa ale po stanovenom čase samo nevypne - ako origo škodovácke rádiá.Musím ho vypnúť manuálne tlačitkom On-Off.Na Beate mi vadil biedny príjem mimo miest a obcí,a nemožnosť používať USB-vstup - ktorý má teraz už bežne v origo rádiach npr.Dacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 No ono né káždé rádio bere hodně šťávy... Moje Alpine bohužel brala moc. Taky jsem jí měl napojenou na přímo aby hrála i bez klíčku. Ale u mě to stejně nemělo moc cenu. Hraji jen s motorem Ty 2 zesíky mi baterku vyšťavěj do hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Braun Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 měl bych prosbu nevíte kde je problém koupil jsem si redukci k autorádiu viz odkaz https://www.ahifi.cz/4carmedia-iso-konektor-volkswagen-skoda-seat-audi.html zapojil jsem kabely do rádia pak spojil iso konektory a pak vše připojil do fakra most ale rádio nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.