Elpin Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Zdravím všechny. Mám celkem kuriózní případ (nebo jsem úplně blbej :D). Nejdou mi stahovat okna v autě. Respektive všechny fungují, ale jen tlačítky od řidiče. Tlačítka na ostatních dveřích nic nedělají. Ze začátku takhle nešly stahovat jen ty zadní, ale teď už ani to u spolujezdce. Mám takový pocit že to začlo loni před zimou když jsem z auta vyndal baterku abych ji na zimu dobil. Myslel jsem si, že je to možná nějaká bezpečnostní funkce, ale nevím kde to hledat? Jediné co mě napadá, tak že se přerušil nějaký kabel, ale to by potom přece nešly stahovat vůbec? Takže jsem z toho trochu jelen. Díky za jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Je to málo pravděpodobný, ale zkusil bych tlačítka. Alespoň jedno na zkoušku třeba z jinýho auta. Myslím, že ve všech dveřích jsou stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 (editace) V návodu jsem kdysi četl, že po výměně autobaterie nefunguje otevírání oken a je to potřeba aktivovat nějakou akcí, jako otevřít všechna okna. Nevím přesně jak to bylo, hledám v návodu a dám vědět. Tak v návodu u rapida jsem nic nenašel ale v návodu u FI je následující: Automatika spouštění oken mimo provoz Po odpojení a opětovném připojení akumulátoru je automatika spouštění oken nefunkční. Systém je nutno aktivovat. Postup obnovení funkčnosti je následující: • podržte klíč v zámku řidiče v zamykací poloze, dokud se všechna okna nezavřou; • klíč uvolněte; • znovu podržte klíč v zamykací poloze ještě asi 3 s. Editováno: 23. Březen 2023, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Toto fungovat u Rapida nebude, když má ty okna oholený až na kost a tuto funkci nepodporují. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Co to klišé že jsou oholený na kost? Ano, nepodporují funkci "klíč", jestli to opravdu není v návodu tak jsem to někde četl tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 @ben06 se necerti, ale oni snad nejsou oholeny? Klic, dalka, dojezdy. Pak se udelal kockopes jen u ridice a to nepisu o tom co pustili do prodeje jako novinku. Proto jsem komentoval, ze z F1 navod nepujde pouzit. 🤓 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Nj, jsem úplně pitomej, rapid otevírání/zavírání oken přes klíč nebo dálku neměl, jak kdybych rapida neměl. Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.