starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 dotaz, taky vám ostřikovač je čúra čurůček vody? nerozstřikuje? v autorizovaném servise mi řekli že to nemá roztřikovat... ale někdy fakt prd vidím, stěrač nestíhá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Zadni ostrikovac opravdu nerozprasuje. Ono by to slo tezko, kdyz je u nej vpodstate za jizdy "vakuum". Proto tam jde jen proud vody, ktery si sterac lizne a pak to rozmazne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Zadni ostrikovac opravdu nerozprasuje. Ono by to slo tezko, kdyz je u nej vpodstate za jizdy "vakuum". Proto tam jde jen proud vody, ktery si sterac lizne a pak to rozmazne... já myslel že je to chyba))) aha nu, pak škoda, že to nestříká třeba třemi proudy. prostě do stran ale díky za vysvětlení, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokk Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 ahoj,ale me to ani nestrika,jen takovej slabej proud a nedostrikne az nahoru,co to muze bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 cisto teoritecky mozes mat odpojenu, alebo iba napol odpojenu hadicku co vedie tekutinu dozadu k ostrekovacu. skus pozriet ci ti necvarga voda popod tapacirung zadneho kufru, alebo v motorovom priestore za baterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 ahoj,ale me to ani nestrika,jen takovej slabej proud a nedostrikne az nahoru,co to muze bejt? nebo mas ucpanou trysku.. odpoj hadicku a at ti nekdo zastříká a uvidíš jakým proudem to poteče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 ahoj,ale me to ani nestrika,jen takovej slabej proud a nedostrikne az nahoru,co to muze bejt? nedostrikne az nahoru ???? ono ta voda teče dolů... čuruček, stěrač to rozetře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 ahoj,ale me to ani nestrika,jen takovej slabej proud a nedostrikne az nahoru,co to muze bejt? Mě to na Fábce dělala prasklá hadička, teklo to do tapecu, bylo to cítit v kufru, stačilo zalepit hadičku a bylo. A pak je taky možný jehlou seřídit trysku, ať stříká výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Páni trochu sme sa dostali mimo téma tohoto príspevku, ak chcete riešiť prečo to strieka slabo alebo vôbec treba to riešiť v inom príspevku!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 ahoj,ale me to ani nestrika,jen takovej slabej proud a nedostrikne az nahoru,co to muze bejt? tak v čem byl problém? mi to jen teče, a je to tak prý ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Rozstrikovat to nema, ale pokud je vse ok, tak to dela docela silny proud. Me to taky skoro jen bublalo a byla to rozpojena hadicka na dvou mistech a voda z ostrikovacu mi tekla do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Dopytle, vždyť tam motáte dvojí do sebe (COMBI a KRÁTKOU) Combi-teče,Krátká -stříká!!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Dopytle, vždyť tam motáte dvojí do sebe (COMBI a KRÁTKOU) Combi-teče,Krátká -stříká!!!!! A proto jsem rád, že mám krátkou, jsem rád, že mi to stříká a ne jenom teče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraman Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Zdravím, zlobí mě zadní ostřikovač, problém je že se otáčí stejně jako stěrač - což nemá, má být na místě a stříkat přibližně do středu zadního skla. Takhle nahodím ještě pár aut kolem. Řešil jste někdo podobný problém. Nemohl jsem podobné téma najít, tak doufám, že nepíši o nečem co je už zodpovězeno. Jinak to je krátká fabie. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 skus trysku vytiahnut nejakymi kliestami poriadne vycistit okraje a do miesta kde je zasunuta streknut nejaky siliconovy spray. tento postup aspon mne pomohol. m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okoun Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Vnitřkem osičky stěrače prochází kovová trubička pro ostřikovač.Kovová trubička časem zkoroduje a dostane se kolem ní nečistota a trubička se v osičce stěrače utemuje a začne se otáčet s osičkou stěrače.Časem dojde k tomu,že se trubička ostřikovače v osičce stěrače ukroutí a ostřikovač přestane stříkat a voda jde do motorku stěrače.Nejlepší řešení je rozebrat motorek stěračů a trubičku vyndat,vyčistit,nakonzervovat. Trubička pro ostřikovač není samostatný díl,musí se měnit kompletní motůrek ostřikovačů v ceně cca 4.200,-Kč. Někdy pomůže vyjmutí trysky ostřikovače a nastříkání oleje do osičky stěrače okolo trubičky ostřikovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheriff Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Není potřeba nic sundávat stačí odšroubovat pár malých šroubků, které drží tuto trubičku. Trysku taky není potřeba vytahovat, stačí občas kápnout olej kolem trubičky ve které je nastrčena tryska. Když vytáhneš trysku olej poteče do trubičky a to je přece zbytečné. Pokud se tryska otáčí se stěračem, tak už asi bude pozdě. Měl jsem podobný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Měl jsem stejný problém, naštěstí ještě v záruce a měnili celý motorek stěrače i s prací okolo 5tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 no mne tecie voda este v motorovej casti, zhodil som dole aj ten platovy podblatnik ale aj tak som sa nedostal k zavade...kvapka mi to uz niekde na urovni celneho skla niekde za motorom...to budem musiet vybrat motor alebo?poradte chalani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugy Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 no mne tecie voda este v motorovej casti, zhodil som dole aj ten platovy podblatnik ale aj tak som sa nedostal k zavade...kvapka mi to uz niekde na urovni celneho skla niekde za motorom...to budem musiet vybrat motor alebo?poradte chalani Stačí zhodiť vzduchový filter, za ním sa Ti len vytiahla hadička z prechodky. Stačí nasunúť a poistiť sťahovacou páskou alebo elektrikárskou izolačkou. Doba opravy cca 15 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Stačí zhodiť vzduchový filter, za ním sa Ti len vytiahla hadička z prechodky. Stačí nasunúť a poistiť sťahovacou páskou alebo elektrikárskou izolačkou. Doba opravy cca 15 min. jeeej kamarat kiezby si mal pravdu...posprtkam sa s tym a uvidim diky moc kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Průchodka hadičy k zadnímu ostrikovači je asi 5 cm šikmo vpravo od spojkového pedálu , pod ŘJ motoru (při pohledu zpředu). Je tam rychlospojka, která se myslím od roku 2004, nebo 2005 "vylepšila". K této závadě dochází u starších ročníků poměrně často. U FII už je vedena jinudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.