Lasse Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Včera jsem zkusil odpojit flash disk z USB. Dnes první jízda a restart. Tak u mě toto nepomáhá. Waze též nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Skúsil som aj ja vybrať USB a tiež nič, reštarty najmä po naštartovaní auta neprestávajú a nasierajú čoraz viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 (editace) Zkuste vytáhnout pojistku č. 30 a 19, při vypnutém autě Editováno: 14. Červen 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 Dotycnu aktualizaciu, ktora to rozhodila som stuahol hned ako prisla ... Pocas prveho tyzdna som zazival podobne restarty ako ostatny uzivatelia ... Par krat som skusil dlhy restart, odhlasil som pripojenia bluetooth kedze AA nepouzivam (a spatne pripojil) a aktualizoval som nastavenie hlavneho uzivatela ... Neviem co pomohlo, odvtedy najazdene 1000km a bez restartov ci zamrznutia (... Dodam, ze pred poslednou aktualizaciou ziaden problem nebol ... SW 1900) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 před 2 hodinami, ladik1983 napsal: Zkuste vytáhnout pojistku č. 30 a 19, při vypnutém autě Co je to za pojistky? Co to udělá? Vytáhnout a nechat vytažené nebo vrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 (editace) Vyndat a zandat Editováno: 14. Červen 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 15. Červen 2023 Sdílet Vloženo 15. Červen 2023 Poistky vybraté a po naštartovaní do 5 minút 2 reštarty, H58, 1896. Takže nepomáha nič a pritom na začiatku to bolo O.K. až po tých nešťastných updatoch. Asi malo platia vývojárov a tí sa takto vyhrážajú 😁😁😁. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 me zas prijde ze pokud na columbus nijak nesahnu tak se nerestartuje, ale jak uz zacnu vybirat pisnicku nebo neco tak hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 podbne zkusenosti..kdyz na to nesaham tak dejme tomu..(i kdyz i tak se obcas restartuje).. Ale jak synchronizuju profil nebo resim navigaci, tak restart okamzite ( a to je cerstve nove auto.. 06/2023 / 1000km / HW 61 a SW1900)... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 18. Červen 2023 Sdílet Vloženo 18. Červen 2023 Moje metoda opravy je odebrat v nastaveni telefon a znovu ho naparovat, s vypnutym bt to totiz nedelalo, takze tento napad a zatim dobrý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 18. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2023 V utorok idem na garančku a žiadal som aj prehratie SW, tak uvidíme, či už bude dostupná verzia 1941, ktorá by to mala vyriešiť, tak dám vedieť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 Dnes jsem psal na Infoline ohledně restartu infotainmentu minutu po nastartování vozu... mám s tím jet do servisu. Má to vůbec cenu? Nebudou na mě koukat jak na idiota? Kdyby oprava existovala, tak ji stejným způsobem jako to pokazili, opraví. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freebsd Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 V 18. 6. 2023 na 21:29, NemesiSK napsal: V utorok idem na garančku a žiadal som aj prehratie SW, tak uvidíme, či už bude dostupná verzia 1941, ktorá by to mala vyriešiť, tak dám vedieť. 1941 zatím u nás servisy nemají (ptal jsem se ve 3). Ale je leaknutá ofiko 1941 ze Skoda, viz https://www.briskoda.net/forums/topic/506295-infotainment-system-restarting-endlessly/page/11/#comments Kolega (má již Oct mimo záruku) zkusil a ok, dva dni bez restartu. Postup je primitivní. Já to nerisknu, auto je v záruce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 @petr.podzimek Napsali mi to samé. Říkám si, co s tím může servis udělat, když novější verzi software nemá k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 @Lasse mě se to také nezdá. Ale jak píší o příspěvek výše, má být novější SW verze. Je možné že o ní vědí a proto nás tam ženou... každopádně jestli to nepomůže, budu dost nas...štvaný. Už teď jsem dost nas...štvaný že mi takhle zkriplili infotainment a mě to bude stát čas a benzín aby to zkusili opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 Mozna hloupa otazka, ale upgrade FW nejde OTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 Asi ne v takovém rozsahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 @freebsduž jsem viděl na FB, že verzi 1941 už nahrávají v AS. První reakce jsou pozitivní, restarty zmizely... Nevíte jak dlouho nový SW nahrají do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 20. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 Už som to dával na FB. Dnes som bol s autom na garančku po roku a servisák mi povedal na reštarty infotainmentu, že už týždeň je dostupná verzia 1941. Či to rieši tie reštarty nevieme, lebo škoda zoznam zmien nezverejňuje. Zatiaľ 2 jazdy autom od servisu a žiadny reštart, uvidíme, či to pomôže. @petr.podzimek už som ti odpisoval, SW sa stále sťahuje zo servrov škody pre konkrétne auto a je to veľký súbor, odhaduj 2h-3h. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 21. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2023 Dnes ďalšie 3 jazdy bez reštartu, inokedy by to už dávno vypadávalo. Je to zatiaľ krátka doba, ale vyzerá to na zlepšenie a to aj normálne streamujem hudbu z mobilu. Písal som v druhom vlákne, oficiálne je to vraj dostupné od 16.6. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červen 2023 Sdílet Vloženo 22. Červen 2023 nový SW a hned vyskočilo 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červen 2023 Sdílet Vloženo 22. Červen 2023 tak od prehrati SW uz sem mel 4 pojizdky a zatim nic👌🏼 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 24. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2023 Dnes prakticky celý deň vozenie sa po meste, odhadom asi 20 štartov, ani jeden reštart, ani jeden zásek, všetko fungovalo bezchybne. To som už dávno nezažil :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 (editace) tak to se tesim na novy soft. jinak jsem otestoval, ze mne zpusobuje restarty uzivatel jako takovy..pokud udelam restart do vyrobniho nastaveni a odeberu uzivatele (jezdim jako host), tak za 1000km nenastal ani jeden restart. Po opetovnem prihlaseni jako uzivatel nastal restart okamzite a pak kazdou jizdu...takze nez bude nahrany novy soft, tak jezdim radsi jako host... Editováno: 26. Červen 2023, autor: maxo24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Chápu správně, že my s H58 máme zatím smůlu...? Jinak po poslední aktualizaci se restarty ustálily tak, že pokud se infotainment restartuje, je to hned po nastartování (do minuty), pak už je klid. Ale restartuje se po téměř každém nastartování... To je fakt velká ostuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.