tomikaaa Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 stalo sa uz niekomu, ze ci prepol na L alebo R, stale sa mu nastavovalo len spolujazdcovo spatne zrkadlo ??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Už to tady někde bylo. Myslím, že v poloze L se nastavují obě současně a v R jen pravé. Pokud ti nefunguje levé, je někde chyba. Já měl chybu v tom ovládacím joistiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 pokud to má ovládat obě talk je tam L+R a R a výhřev pokud je tam L a R a výhřev a chodí obe zároven tak je asi špatnej joistik nejlepší je poprosit někoho at ti půjčí svůj na test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Já nevím ale já mám polohy L - výhřev - R a v poloze L mě chodí obě a v poloze R mě chodí jen spolujezdcovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 pokud to má ovládat obě talk je tam L+R a R a výhřevpokud je tam L a R a výhřev a chodí obe zároven tak je asi špatnej joistik nejlepší je poprosit někoho at ti půjčí svůj na test Nemusí to tak vždy být . Na mé MR 2000 v jedne poloze seřizuješ obě, v druhé jedno. A zcela jistě to tak bylo od nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 to jsou mi věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 (editace) Teď jsem to zkopušel. Moje MR 2000 má tři polohy L O R. V poloze L se naklápí obě zrcátka, V poloze R pravé, v O nic. Vašo vždyť pokud jsi to nepřekopal tak to máš taky tak. Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jak kdybys mě neznal - jasně že překopal mám výhřev - L+ R a L (v L není aretace ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jak kdybys mě neznal - jasně že překopal mám výhřev - L+ R a L (v L není aretace ) To jsou mi věci Já to mám po překopání L+R, výhřev a jenom R... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Taky to mám tak, jak píše esař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 stalo sa uz niekomu, ze ci prepol na L alebo R, stale sa mu nastavovalo len spolujazdcovo spatne zrkadlo ??? dik Zkus se opravdu podivat na ten Joystick. Dal me napadla ridici jednotka, ktera by vyhodnocovala spatne velikosti odporu.. Jak se Ti to stalo? Po urcitem case pouzivani auta nebo jsi ho koupil a uz to nemakalo? Ptam se jen proto, protoze ja jsem koupil auto s amatersky !znicenou! elekrtikou a zrcatka nefungovala vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 mam to vyriesenie - chyba bola v RJ dveri sofera - viz. foto, zhodou okolnosti doslova odhnity pin z 29 pinovej svorkovnice 12V+ ... - nesiel ani alarm ani central ani L zrkadlo, ked mam L ide aj R, ale hlavne, ze uz ide aj to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.