basil Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Řeším teď problém, jestli vyměnit pevnou sedačku řidiče za výškově nastavitelnou pro menší řidičku, která chce sedět výš. Kolega má ve své Fabii výškově stavitelnou, ale zdá se mi, že v horní poloze je ta sedačka stejně vysoko jako moje nenastavitelná, a že celý mechanismus slouží spíš pro snížení než pro zvýšení sedačky. Takže by pak celá výměna neměla žádný smysl. Máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Díky předem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Podle mě je nestavitelná kompromis někde uprostřed, takže by to mělo pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Řeším teď problém, jestli vyměnit pevnou sedačku řidiče za výškově nastavitelnou pro menší řidičku, která chce sedět výš. Kolega má ve své Fabii výškově stavitelnou, ale zdá se mi, že v horní poloze je ta sedačka stejně vysoko jako moje nenastavitelná, a že celý mechanismus slouží spíš pro snížení než pro zvýšení sedačky. Takže by pak celá výměna neměla žádný smysl. Máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Díky předem za info. zdanie klame tip: porovnaj to s jeho spolujazdcovou a udivis, rozdiel je tam markantny odpoved: ano bude sediet vyssie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 ... a zdvih sedačky je 8cm, to už by mělo pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 mam vyskovo nadstavitelnu sedacku vodica a je to vyssie ako u spolujazdca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 cencni to alebo mensi vankus zienke pod zadok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 cencni to alebo mensi vankus zienke pod zadok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Mám u svého auta stavitelnou a u služebního pevnou. Připadá mi, že pevná je stejně vysoko jako stavitelná v nejvyšší poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Mám u svého auta stavitelnou a u služebního pevnou. Připadá mi, že pevná je stejně vysoko jako stavitelná v nejvyšší poloze. zdanie klame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Mám u svého auta stavitelnou a u služebního pevnou. Připadá mi, že pevná je stejně vysoko jako stavitelná v nejvyšší poloze. Neni to pravda, pevna sedacka je nekde mezi spodni a horni polohou stavitelne. Pokud chce tazatel docilit vyssi pozice nez u pevne sedacky, je vymena za vyskove stavitelnou spravny krok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Tak, tak. Když dám svoji stavitelnou až nahoru, tak ta spolujezdcova pevná je o dost níž. Pokusím se to zítra změřit přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basil Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 (editace) Sedačku jsem nakonec po velké anabázi se sháněním použitelného kusu - docela mě zaskočilo, co někteří na sedačce řidiče dokážou dělat za činnosti vyčistil a vyměnil. Díky za názory. Editováno: 4. leden 2007, autor: basil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 V autě mám výškově nastavitelnou sedačku, ale zajímalo by mě v jaké poloze se vyrábí ta neseřizovací. Vy co máte obyčejnou sedačku jak vysoko je? Je někde na středu rozsahu seřizovatelné sedačky nebo v její horní poloze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Řekl bych, že pevná sedačka je zhruba ve střední poloze té seřizovací. Mám možnost jezdit s fabií jak s pevnou sedačkou, tak i seřizovací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Kluci, zdá se mi, že mám systém výškového nastavení sedačky řidiče nějakej vyjebanej, protože když napumpuju pákou do nejnišží polohy a pak pumpnu jedenkrát zpět nahoru tak pak můžu zase tak cca 3x pumpnout dolů a sedím níže než před tím. Takto můžu pumpovat a sedím níž a níž a níž až se to šprajcne a pak už to níž nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 nastavitelná sedačka má rozsah + aj - voči pevnej = má to teda význam pre nižšie osoby. Vhodné by bolo potom aj nastavenie volantu aby videla do budíkov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.