Publikováno Prosinec 16, 200618 r Řeším teď problém, jestli vyměnit pevnou sedačku řidiče za výškově nastavitelnou pro menší řidičku, která chce sedět výš. Kolega má ve své Fabii výškově stavitelnou, ale zdá se mi, že v horní poloze je ta sedačka stejně vysoko jako moje nenastavitelná, a že celý mechanismus slouží spíš pro snížení než pro zvýšení sedačky. Takže by pak celá výměna neměla žádný smysl. Máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Díky předem za info.
Prosinec 16, 200618 r Řeším teď problém, jestli vyměnit pevnou sedačku řidiče za výškově nastavitelnou pro menší řidičku, která chce sedět výš. Kolega má ve své Fabii výškově stavitelnou, ale zdá se mi, že v horní poloze je ta sedačka stejně vysoko jako moje nenastavitelná, a že celý mechanismus slouží spíš pro snížení než pro zvýšení sedačky. Takže by pak celá výměna neměla žádný smysl. Máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Díky předem za info. zdanie klame tip: porovnaj to s jeho spolujazdcovou a udivis, rozdiel je tam markantny odpoved: ano bude sediet vyssie
Prosinec 20, 200618 r Mám u svého auta stavitelnou a u služebního pevnou. Připadá mi, že pevná je stejně vysoko jako stavitelná v nejvyšší poloze.
Prosinec 20, 200618 r Mám u svého auta stavitelnou a u služebního pevnou. Připadá mi, že pevná je stejně vysoko jako stavitelná v nejvyšší poloze. zdanie klame
Prosinec 20, 200618 r Mám u svého auta stavitelnou a u služebního pevnou. Připadá mi, že pevná je stejně vysoko jako stavitelná v nejvyšší poloze. Neni to pravda, pevna sedacka je nekde mezi spodni a horni polohou stavitelne. Pokud chce tazatel docilit vyssi pozice nez u pevne sedacky, je vymena za vyskove stavitelnou spravny krok.
Prosinec 20, 200618 r Tak, tak. Když dám svoji stavitelnou až nahoru, tak ta spolujezdcova pevná je o dost níž. Pokusím se to zítra změřit přesně.
Prosinec 25, 200618 r Autor Sedačku jsem nakonec po velké anabázi se sháněním použitelného kusu - docela mě zaskočilo, co někteří na sedačce řidiče dokážou dělat za činnosti vyčistil a vyměnil. Díky za názory. Upraveno Leden 4, 200718 r od basil
Duben 29, 200718 r V autě mám výškově nastavitelnou sedačku, ale zajímalo by mě v jaké poloze se vyrábí ta neseřizovací. Vy co máte obyčejnou sedačku jak vysoko je? Je někde na středu rozsahu seřizovatelné sedačky nebo v její horní poloze??
Duben 29, 200718 r Řekl bych, že pevná sedačka je zhruba ve střední poloze té seřizovací. Mám možnost jezdit s fabií jak s pevnou sedačkou, tak i seřizovací.
Červenec 24, 200718 r Kluci, zdá se mi, že mám systém výškového nastavení sedačky řidiče nějakej vyjebanej, protože když napumpuju pákou do nejnišží polohy a pak pumpnu jedenkrát zpět nahoru tak pak můžu zase tak cca 3x pumpnout dolů a sedím níže než před tím. Takto můžu pumpovat a sedím níž a níž a níž až se to šprajcne a pak už to níž nejde
Srpen 10, 200718 r nastavitelná sedačka má rozsah + aj - voči pevnej = má to teda význam pre nižšie osoby. Vhodné by bolo potom aj nastavenie volantu aby videla do budíkov...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.