prknapav Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Ve Fabii 3 se mě nedávno stává to, že zastavím auto vypnu motor tlačítkem a otevřu dveře. Ozve se signál (pítání) a na displei se objeví nápis JSOU ZAPNUTÁ PARKOVACÍ SVĚTLA. (Snad jsem si ho zapamatoval celý). Ale zase podruhé žádný signál , žádné upozornění. Jelikož auto nemám dlouho a ještě jsem si nezvykl na různé zvuky a upozornění a tak nevím co stím. CHTĚL BYCH TO VYPNOU TRVALE JELIKŽ PARKOVAČKY NEPOUŽÍVÁM. A v návodu k autu je u porkovacích světel pouze návod na jejich zapnutí, buď levá nebo pravá strana a nebo všechna, O vypínání ani slovo. Určitě jsem na něco sáhl omylem a auto to využilo a dělá si ze mě legraci. Málo jezdím a když mě zůstanou parkovačky v garáži zapnuté tak vybíjím baterku. A i tak ji musím často a pravidelně dobíjet. Prosím moc o radu co s tím, jak to trvale vypnout. Moc děkuji za každou radu a pomoc. Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Jestli máš možnost od někoho zkusit půjčit ovladač na světla ze stejného auta, tak zkus prohodit. Už jsme to řešili taky a bylo to vypínačem. Nicméně se nezaručím, že to je i v tvém případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Zkusil by jsem se podívat na páčku blikrů, je možné že po zaparkování zůstala "blikat" směrovka, v takovém případě auto rozsvítí parkovací světla na dané straně (pokud je ovladač světel v pozici Auto za tmy nebo potkávacích světel). Pokud tomu tak není a vše je vypnuto, bude chyba někde v elektroinstalaci, standardně pokud k tomu řidič nedá signál páčkou blinkrů nebo přepnutím ovladače světel na pozici parkovaček, svítit nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prknapav Vloženo 27. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 (editace) Děkuji za snahu a jakmile mě to zase udělá zkusím prověřit co je zapnuté. Tohle jsem nehledal jelikož jsem neměl nikdy úmysl parkovačky zapnout. Tak jsem se o to nezajímal. Když na to nepřijdu nezbude mě nic jiného než servis. Moc velké díky. Pavel Editováno: 27. Červenec 2023, autor: prknapav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.