Přejít na obsah

Sklopeni prednich sedacek


mmerlin

Doporučené příspěvky

Po sklopení nevznikne uplně rovná plocha. Takový auto neznám. Ty zadní sedačky jsou vžycky víš. Jinak přítelkyně se odmítla fotit veřejně tak foto není. Na spaní to rozhodně není a na to druhý ( jde to v každym autě) ;)

-_- Nejlepší kombajn... tam je to jako letiště ... jenom škoda že ta 4x4 má zvýšenou podlahu - je tam potom zub a tak to trochu tlačí :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Už několikrát jsem nocoval ve své octě. Sklopil jsem zadní sedačky a spal jsem napůl v kufru a na zadních sedadlech, přez hranu sedaček jsem si hodil velkej molitan a bylo to. Když jste nachcaný, tak se vyspíte skoro všude. Jezdíme takhle na Slapy s chlapama do hospody a ráno zase domu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
No já si kvůli spaní do kombajna kupoval dvojitou podlahu (díky Cosby), ale dosud jsem to nějak nestihl vyzkoušet. Ale faktem je, že jo podlaha po skolpení sedadel zcela rovná a musí se tam spinkat nááádherně...

mám v kombu to dvojitou podlahu,když jsem ještě měl noční tak jsem zajel do dílny a pak se natáhl.měřim 180cm a s mírně pokrčenýma nohama je to super,ale dva se taky vyspí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si pamatuju, že u Volhy kombjna, se přední opěradla stáhly úplně do roviny a krásně lícovaly se zadníma sedačkama. Při velikosti Volhy to bylo letiště nejen na pohodlné spaní (a ostatní věci :D ), ale mohl by tam pomalu přistát i Iljušin IL-62. Prostě super prostorné auto bohužel s trochu větší spotřebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Já to řešil nafukovacím dvojléhátkem. Přední sedačky na doraz do předu, sklopení zadních sedaček a nohydo kufru. Nafukovačka krásně vyrovná nerovnosti a spíš skoro jak doma v posteli a bez problému ve dvou. Vfoukneš a nezabere ani moc místa. Zamozřejmě nafoukneš el. kompresorem :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...