mmerlin Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Zdravim, chtel bych se zeptat, jak se spi v Oktavce - jak hodne se daji sklopit predni sedacky? Daji se sklopit uplne tak, ze spolecne se zadnima vznikne "rovna" plocha nebo to nejde? Nasel by se nejaky dobrovolnik, ktery by to zkusil a poslal sem fotku? Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal9 Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Po sklopení nevznikne uplně rovná plocha. Takový auto neznám. Ty zadní sedačky jsou vžycky víš. Jinak přítelkyně se odmítla fotit veřejně tak foto není. Na spaní to rozhodně není a na to druhý ( jde to v každym autě) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Po sklopení nevznikne uplně rovná plocha. Takový auto neznám. Ty zadní sedačky jsou vžycky víš. Jinak přítelkyně se odmítla fotit veřejně tak foto není. Na spaní to rozhodně není a na to druhý ( jde to v každym autě) Nejlepší kombajn... tam je to jako letiště ... jenom škoda že ta 4x4 má zvýšenou podlahu - je tam potom zub a tak to trochu tlačí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redkombík Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Když někam jedu a vím že budu nocovat v autě, tak si dávám do auta extrudovanej 4 cm polystyren a tím ten zub zruším... No, ideální při mé výšce, (190) je tam spát sám. Ale jinak pohoda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaTP Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Kdyz tam das dvojitou podlahu, tak pak to rovne je... Jinak pro michal9: To jsi asi moc aut nevidel, protoze kombi nekterych znacek to maji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laci Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Už několikrát jsem nocoval ve své octě. Sklopil jsem zadní sedačky a spal jsem napůl v kufru a na zadních sedadlech, přez hranu sedaček jsem si hodil velkej molitan a bylo to. Když jste nachcaný, tak se vyspíte skoro všude. Jezdíme takhle na Slapy s chlapama do hospody a ráno zase domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baurak Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 presne tak nejlepsi je asi spat pul v kufru a pul na sedacka...nejvic mista a v pohode se tam vychrapou dva lidil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomikaaa Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 a este ked je to Kombik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 V kombajnu se spí krásně. Půl v kufru a půl na zadních sedačkách a přední mám sklopenou a ta mi dělá polštář. Akorád vám nesmí smrdět nohy to je pak plynová komora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vittorio Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 ja spal i na prednich sedackach taky to de... jinak u renaultu scenic to vsechno byndas das na stranku a spis v rovince nadherne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidolon Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 No já si kvůli spaní do kombajna kupoval dvojitou podlahu (díky Cosby), ale dosud jsem to nějak nestihl vyzkoušet. Ale faktem je, že jo podlaha po skolpení sedadel zcela rovná a musí se tam spinkat nááádherně... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maros Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 a ta dvojita podlaha,udrzi kolik kg,ze se na tom da spat ? Kolik jsi dal za tu podlahu ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 No já si kvůli spaní do kombajna kupoval dvojitou podlahu (díky Cosby), ale dosud jsem to nějak nestihl vyzkoušet. Ale faktem je, že jo podlaha po skolpení sedadel zcela rovná a musí se tam spinkat nááádherně... mám v kombu to dvojitou podlahu,když jsem ještě měl noční tak jsem zajel do dílny a pak se natáhl.měřim 180cm a s mírně pokrčenýma nohama je to super,ale dva se taky vyspí! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavianus Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Já si pamatuju, že u Volhy kombjna, se přední opěradla stáhly úplně do roviny a krásně lícovaly se zadníma sedačkama. Při velikosti Volhy to bylo letiště nejen na pohodlné spaní (a ostatní věci ), ale mohl by tam pomalu přistát i Iljušin IL-62. Prostě super prostorné auto bohužel s trochu větší spotřebou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novi37 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 no me by u me octy asi pri spani prekazely ty kovovy vyztuhy.... co sem to koupil za krap!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robil Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Po sklopeni zadnich sedacek se da krasne hajat v kufru. Jen si je potreba vzit neco mekeho pod sebe. Ale na delsi nocleh.... nic moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fesoj Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Já to řešil nafukovacím dvojléhátkem. Přední sedačky na doraz do předu, sklopení zadních sedaček a nohydo kufru. Nafukovačka krásně vyrovná nerovnosti a spíš skoro jak doma v posteli a bez problému ve dvou. Vfoukneš a nezabere ani moc místa. Zamozřejmě nafoukneš el. kompresorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts