Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

nevite, jestli se da poridit sklapeci klic ke starym modelu Ocatvie? Normalne se dava klasicky "pevny" klic. Dneska se ke vsem novejm autum dava sklapecky (takvej ten, co se ta kovova cast da zacvaknout dovnitr klice). Sem si rikal, ze kdyz je ofic. servis schopny pri ztrate klice udelat novy, ze by mohli dat na vyber i typ. Mate s tim nekdo zkusenosti?

co to je starý model.specifikuj rok.Starý model je jak 97 tak 2006,jedná li se o OI

• Autor

Rok 1999/2000

Rok 1999/2000

Jde, ale je to výměna nejenom klíče... ještě komfotní jednotka, dveřní jednotky atd---

Prodávají se taky jako součást centrálního zamykání, kde je ten zavírací bazmek bez kovové části klíče - vykucháš to "železný" ze stávajícího klíčku a nasadíš to do toho vyklápěcího mechanizmu. Chce to trochu času a trpělivosti, ale funguje to bezvadně. Jo a musíš přendat samozrějmě i imobiliser.

• Autor

2Zaajdaa: a kolik takova sranda prijde?

Stálo mě to 1200,- ale původně sem to kupoval na něco jinýho. Měl jsem centrál na klíček a tohle je řídící jednotka dálkovýho ovládání. No a tenhle klíček byl takovej malej bonus - součást balení. Ale jek se to jmenovalo to ti teď nepovim, musel bych skusit najít od toho krabičku. Zejtra se po ní podívám

Našel sem to. Je to od firmy TrackPro, více máš v SZ

Jak už je tu někde na foru psáno pokud chceš old model předělat na new tak aby vše makalo jak má!!!!!

tak je potřeba ...

zámková sada...

panel přístrojů...

komfort jednotka...

jednotky dveří...

Air jednotka...

předělával jsem to na své a měnil vše......a spokojenost..... :D

Jak už je tu někde na foru psáno pokud chceš old model předělat na new tak aby vše makalo jak má!!!!!

tak je potřeba ...

zámková sada...

panel přístrojů...

komfort jednotka...

jednotky dveří...

Air jednotka...

předělával jsem to na své a měnil vše......a spokojenost..... :D

Cau Martine, nemas ted na prodej nakou r.j. komfort 3gen. 799B ?, ale prej muze byt i 799AH.

Jen doplnim, ze air jednotka je potreba jen od 99 a starsi..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.