NoiseR Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Posilam foto moji odreniny/prohnutiny - jak myslite, ze se to bude opravovat? Zajima me to proto, ze lem kolem kola je ohnutej az do mist, kde jsou zahyby pod dverma a navic ten zadni blatnik je jeden dil s prahem a celym bokem strechy az k prednimu zrcatku, to se nekde rizne a navari? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jeste jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 a jeste posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 No měl sem to po ťukanci na parkovišti přibližně sejný,jen to mám jakoby vyklepaný,přestříkaný a láklí,a nejde nic poznat,jen si za to vzali ve škocně 9000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Abych pravdu řek, není to zas tak dávno, co se mi něco (nebezpečně) podobnýho stalo taky, možná ještě ve větším rozsahu. Do tohohle stačí klepnout z druhý strany, zakitovat popřípadě, přebrousit a stříknout. Jestli chceš, ozvi se (icq nebo mail) a pošlu Ti fotky před a po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 vyklepat zakítovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 To auto je tak spinave, ze z tech fotek nejde vubec poznat co s tim je. Umyj si to obcas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 k posrání taky bych řekl, že to akorát vyklepnou a kitnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 (editace) Diky za odpovedi, neni to napicku, kdyz to jen klepnou a kitujou? Ja jenom, jestli to pak nebude reznout nebo tak - fakt tomu nerozumim, tak sorry za ot, ja jen abych to vedel a mohl neco zmenit, nez to udelaji po svym Mechos ve Skoda mi rikal, ze to nepujde vyklepat, protoze je to vzany az k tem zahybum pod dverma a ze se bude nejspis davat nakej vyrezovej dil... Editováno: 19. Prosinec 2006, autor: NoiseR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Podle me by to reznout nemelo, kdyz to udelaji za studena, nebudou to nahrivat. Mel jsem podobne... Kitovane, brousene, striknute pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Podle me by to reznout nemelo, kdyz to udelaji za studena, nebudou to nahrivat. Mel jsem podobne... Kitovane, brousene, striknute pred Pekna prace, napade me, ze bych to mohl taky uhrat aspon i na to nastrikani list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Diky za odpovedi, neni to napicku, kdyz to jen klepnou a kitujou? Ja jenom, jestli to pak nebude reznout nebo tak - fakt tomu nerozumim, tak sorry za ot, ja jen abych to vedel a mohl neco zmenit, nez to udelaji po svym Mechos ve Skoda mi rikal, ze to nepujde vyklepat, protoze je to vzany az k tem zahybum pod dverma a ze se bude nejspis davat nakej vyrezovej dil... ty voe bych se fakt posral , já se těhle oprav bojim, ikdyž asi nemám proč, takle(a ohodně víc zbušenejch a rozřezanejch) svařenejch aut všude jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Pak zahlas jak jsi to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Pak zahlas jak jsi to vyřešil Zatim nijak, zatim jezdim, aby to pres svatky zbytecne nestalo, po novym roce pujcim jiny a dam na servis, samozrejme dam vedet jak to vyresili a co za to chteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 2NoiseR: Nevim jak ten zadek ale i tak by stalo se optat, co by s tim vykouzlili pres vytlacovani. Kdyz to lak nevydrzi, taxe to na tom miste strikne (do rozstriku). Ale rezat nebo kitovat to bych nechtel... Muzu Ti poslat primy kontakt (byl jsem tam po krupobiti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 mas dake fotky opraveneho a poskodeneho auta z toho krupobitia? Btw. je to moc u mna poskodene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Bohuzel jsem to fotil v rychlosti a blbe ostril na povrch... Takze nic na ukazku nemam ale to to Tvoje neni nic strasnyho. Dost jsem toho videl, pravda jen pres net a tohle neni nic strasnyho. Promacknute vytlaci a jestli dobre vidim, tak mas jen chycenej lak a to rozlesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mně promačklé dveře dělali v Praze firma se jmenuje www.autodoktor.cz po 14dnech provozu noveho auta.Nějakej ko..t je dost promáčkl a spraveno tak ,že není poznat kde to bylo.Ale to co má NoiseR je spíš na vyklepání,překitování a přestříkat.Jenom bych nadal vydělat škoda servisu v ktere koliv dobré lakovně Tě to přijde na polovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Thomasino: zni zajimave, ale ja uz mam domluveno, pujcuju si za to nahradni auto u nehoda.cz a oni zaridi vse u autor. servisu - je tu v Plzni jeden rodinnej, tak jsem zvedavej na pristup, aspon ho vyzkousime Vlasta: Jde to z penez pojistovny vinika, takze mne jde hlavne o to, aby to bylo rychle a zase byl mazlik OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ersa Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jak to dopadlo s firmou Nehoda.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Taky myslim,ze to pujde nejak vytahnout a vykitovat.. To je na Fabuli ale koukam..Ty jsi ji neprodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Taky myslim,ze to pujde nejak vytahnout a vykitovat..To je na Fabuli ale koukam..Ty jsi ji neprodal? koukni na data, kdy tohle téma bylo aktual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Taky myslim,ze to pujde nejak vytahnout a vykitovat..To je na Fabuli ale koukam..Ty jsi ji neprodal? koukni na data, kdy tohle téma bylo aktual Ajaj,sorrka,omlouvam se...to sem nejak prehlidl... Editováno: 5. Září 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Taky myslim,ze to pujde nejak vytahnout a vykitovat..To je na Fabuli ale koukam..Ty jsi ji neprodal? koukni na data, kdy tohle téma bylo aktual Ajaj,sorrka,omlouvam se...to sem nejak prehlidl... si jeste vozralej co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.