Dragoboos Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Zdravím. Cestu z práce mám dost z kopce tak využívám funkce plachtění v eko módu (vyhodí to kvalt) ale dnes z práce to ani jednou kvalt nevyhodilo a když jsem dojel domu (trasa 15km po městě takže rychlostí 60-70km/h) tak sahara jela na plný pecky ještě 5 minut. Venku bylo 13°C. Přes léto bylo teplo a sahara nic ale teď toto. Máte tušení proč nešla funkce plachtění a proč po banální cestě běžela sahara po vypnutí motoru jako blázen ? Díky za názory. Škoda Superb 2020 2.0 TDI 140kW automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Auto sa snažilo vypaľovať DPF. Neriešiť, bude to skúšať pri ďalšej jazde, treba ho nechať to dokončiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragoboos Vloženo 11. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 To se mi právě nezdá protože to není ani týden co jsem jel 900 km po dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Je úplně jedno, kolik člověk jede po dálnici, vypalování probíhá pravidelně v cyklech nižších stovek km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragoboos Vloženo 11. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Díky za uklidnění 🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragoboos Vloženo 11. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 před 10 hodinami, NemesiSK napsal: Auto sa snažilo vypaľovať DPF. Neriešiť, bude to skúšať pri ďalšej jazde, treba ho nechať to dokončiť. A když pak začne zase samo plachtit a vyhazovat kvalt tak je vypalování u konce ? To se mi právě taky už jednou stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Jj, v době vypalování jsou tyto EKO věci potlačeny. Pokud auto po chvíli začne opět samo plachtit, je vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragoboos Vloženo 11. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 (editace) Děkuji. Příště tedy pojedu dál aby proces proběhl celý 🙏 Editováno: 11. Říjen 2023, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Nebo si můžeš pořídit chytrou krabičku která tě na probíhající regeneraci upozorní a oznámí ti i konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Daj link.... Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Je zde na fóru na to cele téma… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragoboos Vloženo 29. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Zdary. Mám ještě jeden dotaz. Je normální aby se ta regenerace pouštěla tak často ? 10.10 byla poslední a dneska 29.10 se pustila znovu a to jsem měl mezitím ještě auto týden v servisu. Přijde mi to nějaké divné. Od poslední regenerace jsem toho moc nenajel ještě když bylo auto v servisu. Momentálně má auto najeto 85 tisíc rok 2020. Díky 🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Zalezi kolko km je "moc nenajel" a ci mesto alebo dialnica... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragoboos Vloženo 29. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Cca 100 km po městě. Ale očekával bych že když 10.10 proběhla regenerace a za cca 14 dní skoro neježdění by neměl být důvod k další regeneraci ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 Ak to bolo 100 km čisto po meste, tak kľudne môže byť, že to regeneruje. Okrem toho auto bolo v servise a je možné, že tam stálo nejaký čas s naštartovaným motorom. Ale nerieš to, jednoducho poriadne auto prevetraj, nechaj to poriadne vypáliť a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Já vypaluji klidně 2x za den 🙂 Nejkratší interval jsem registroval opravdu kolem 100 km, právě po městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.