Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Cestu z práce mám dost z kopce tak využívám funkce plachtění v eko módu (vyhodí to kvalt) ale dnes z práce to ani jednou kvalt nevyhodilo a když jsem dojel domu (trasa 15km po městě takže rychlostí 60-70km/h) tak sahara jela na plný pecky ještě 5 minut. Venku bylo 13°C. Přes léto bylo teplo a sahara nic ale teď toto. Máte tušení proč nešla funkce plachtění a proč po banální cestě běžela sahara po vypnutí motoru jako blázen ? Díky za názory. 
Škoda Superb 2020 2.0 TDI 140kW automat

Auto sa snažilo vypaľovať DPF.

Neriešiť, bude to skúšať pri ďalšej jazde, treba ho nechať to dokončiť.

• Autor

To se mi právě nezdá protože to není ani týden co jsem jel 900 km po dálnici. 

Je úplně jedno, kolik člověk jede po dálnici, vypalování probíhá pravidelně v cyklech nižších stovek km.

• Autor

Díky za uklidnění 🙏

• Autor
před 10 hodinami, NemesiSK napsal:

Auto sa snažilo vypaľovať DPF.

Neriešiť, bude to skúšať pri ďalšej jazde, treba ho nechať to dokončiť.

A když pak začne zase samo plachtit a vyhazovat kvalt tak je vypalování u konce ? To se mi právě taky už jednou stalo. 

Jj, v době vypalování jsou tyto EKO věci potlačeny. Pokud auto po chvíli začne opět samo plachtit, je vše OK.

• Autor

Děkuji. Příště tedy pojedu dál aby proces proběhl celý 🙏

Upraveno od Malta
citace předchozího příspěvku

Nebo si můžeš pořídit chytrou krabičku která tě na probíhající regeneraci upozorní a oznámí ti i konec :)

Daj link.... Vďaka. 

Je zde na fóru na to cele téma…

• 3 týdny později...
  • Autor

Zdary. Mám ještě jeden dotaz. Je normální aby se ta regenerace pouštěla tak často ? 10.10 byla poslední a dneska 29.10 se pustila znovu a to jsem měl mezitím ještě auto týden v servisu. Přijde mi to nějaké divné. Od poslední regenerace jsem toho moc nenajel ještě když bylo auto v servisu. Momentálně má auto najeto 85 tisíc rok 2020. Díky 🙏

Zalezi kolko km je  "moc nenajel" a ci mesto alebo dialnica...

• Autor

Cca 100 km po městě.  Ale očekával bych že když 10.10 proběhla regenerace a za cca 14 dní skoro neježdění by neměl být důvod k další regeneraci ne ? 

Ak to bolo 100 km čisto po meste, tak kľudne môže byť, že to regeneruje. Okrem toho auto bolo v servise a je možné, že tam stálo nejaký čas s naštartovaným motorom. Ale nerieš to, jednoducho poriadne auto prevetraj, nechaj to poriadne vypáliť a hotovo.

• 2 týdny později...

Já vypaluji klidně 2x za den 🙂 Nejkratší interval jsem registroval opravdu kolem 100 km, právě po městě.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.