Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

stává se mi, že když mi svítí žárovka brzdy či zpátečky, tak mi svítí i kontrolka mlhovky - tzn. asi mi někde něco s zadním levým světlem zkratuje. Někde asi zateklo či jsem někde nějak přizkřípl dráty, nemáte tip, čím by to mohlo být ?

Mám na žárovce zpátečky připíchnuté napájení parkovacích senzorů, ale to snad nemůže mít vliv .. zvlášť u brzdy.

Nedávno jsem i měl sundaný kryt prahu, takže že bych to opětovně přizkřípl na stejném místě, to je málo pravděpodobné .. navíc je to svazek jak kráva.

Radou může být to, že předchozí majitel si po domácku dodělával hagusy, odřezal na střeše kus té těsnící gumy a navrtal díry do střechy. Té těsnící gumy (resp. lišty s gumami) odřezal ale více, a tak tam může dle mě zatékat.

Už jsem si na to koupil černý silikon, ale jsem mrcha líná, a stále jsem to nezalepil, trochu se i bojím, že je-li tam akvárko, tak nevyschne, když to zalepím.

• Autor

Jo a dělá to i při vypnutém zapalování .. v tom režimu, kdy jede jen něco, např. to brzdové světlo.

to už tu bylo kdysi dávno

zkus hledat

co tažný??? není v zásuvce voda ?

nebo vypálená svorkovnice od světel a po zpáleným (uhlík) prochází nějakej zbyt. proud

Upraveno od Vaša

• Autor
to už tu bylo kdysi dávno

zkus hledat

co tažný??? není v zásuvce voda ?

nebo vypálená svorkovnice od světel a po zpáleným (uhlík) prochází nějakej zbyt. proud

Zkusím pohledat, ale najít to bude kumšt.

Takžné nemám, jedině, že by byla od série nějaká příprava, nevím.

Svorkovnici nevím kterou myslíš, ale jinak se to světlo chová korektně.

Je pravda, že u octy s tím nemám zkušenosti, ale u "obyč" aut takovouto diskotéku dělala špatná kostra- za pokus to stojí.

Máš špatnou kostru u zadní levé lampy.

• Autor

Díky pánové, bylo to tím.

Ačkoliv to bylo korektně přitáhnuté, nijak nezoxidované ani nezrezlé, tak rozebrání, obroušení a poskládání pomohlo.

Další variantou mohlo být to, že já mám tu krabičku parkovacích senzorů v levé kapse na zemi, protože se dávno odlepila, a jak jsem si všiml, jsou tam odvodňovací kanálky, takže teoreticky se tam mohla dostat voda a zůstat v konektoru (ten jsem také odpojil - připojil). Už jsem to raději pochybně zavěsil, pak to někam přišroubuju, už moc zima.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.