Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte 

posledne pocujem sporadicky na aute divny zvuk… 

pri jazde no väčšinou to je počuť iba na nižších rýchlostiach, počujem z pravej strany (neviem identifikovať či predok alebo zadok) také cvrlikanie v podstate akoby na zavislosti rychlosti ..proste zvuk ako nenamazaná hojdačka - vyššia frekvencia zvuku. A ide to do “rytmu” rychlosti. Čiže doslova … doslova si predstavme zvuk ložiska keď sa točí ale už je vytrepané. Je možné že je to ložisko fakt? Lebo počujem sem tam aj hučavý zvuk ale iba na istých rýchlostiach. Napr na 57kmh, 70 a najviac to pocut na 80kmh. Zvuk ako keď autobus brzdí motorom… take to typicke hučanie. 

škoda octavia 2013 1.2 TSI, 53 tisic km. 

ďakujem krasne. 

Hučení by odpovídalo ložisku. Ale takto na dálku to bude obtížné identifikovat. Ať se ti na to koukne zkušený mechanik.

Na místě to tedy nedělá. Zkus, jestli se ty zvuky objeví při vyšlápnuté spojce, s neutrálem bez spojky, možná i bez běhu motoru.

• Autor

No ono to nema nic spoloce so spojkou. Je tichá. Mal som s cvrlikajucou spojkou uz problemy v druhom aute - Kia… cize to mozeme vylucit.  Co som spozoroval je skor na zavislosti rychlosti prip pri otoceni volantom do isteho uhlu.  Ale ide to len z pravej strany. A hucanie by som skor povedal že ide z motora ale je to dost tazko identifikovat. Takisto prava strana

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.