Evev8 Vloženo 25. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2023 (editace) Ahoj, mám cca. rok starého Karoqa, ráno příjdu k autu a všiml jsme si, že mám v horní časti dveří spolujezdce takto odloupnutý lak. Napadá vás, jak se to na takovém místě mohlo stát? Případně, co se týče opravy, bude stačit “tužka” od škodovky nebo to mám zkusit přes pojišťovnu (asi by střikali celé dveře?) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/tuzka-lakova-stribrna-brilliant-metaliza/p/HFB380090 Editováno: 25. Prosinec 2023, autor: Evev8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 Polití dveří a rozstřik tak 5-10 tisíc/díl bez papíru. A to chci vidět, jak to bude kitovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evev8 Vloženo 26. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 Tak jako spolucast mam 5k na pojistce, teď spíš řeším, jestli to fakt nezatřít jen tou tužkou aby to nebylo vidět na první dobrou nebo to hnat přes pojišťovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 Hlavně to nejsou dveře ale A sloupek/rám střechy. Nejlevnější bude to doma zatřít tou tužkou. Nebo nějaké detailing centrum kde to budou schopni zakápnout a rozleštit. Nejdražší oprava bude potom přelakování celého dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 před 13 hodinami, Evev8 napsal: Napadá vás, jak se to na takovém místě mohlo stát? Dostalo to ránu větším kamínkem. Teď, když se sype, je to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evev8 Vloženo 26. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 (editace) Díky, ony ty fotky jsou i dost zvětšené(zkresluji), je to reálně 3mm velke max. Editováno: 26. Prosinec 2023, autor: Evev8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 Pokud použiješ pouze retuš, tak to bude vidět vždycky, když to umyješ. Osobní zkušenost......Proto mám havarijko, ono se stejně musí přelakovat celý díl karoserie. A tam se spoluúčast ztratí....a hlavně to nesleze... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breakHunter Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna Ahoj, postupně se mi na autě začínají objevovat taková místa s odloupnutým lakem. Nenapadá někoho, co to způsobuje? - může jít o nějakou výrobní vadu? Děkuji za nějaké poznatky. Když se to stalo poprvé, myslel jsem, že někdo ťuknul na parkovišti dveřmi, nebo popeláři s popelnící. Ale teď se mi to stalo na druhém místě. U jiných aut takto odloupnutý lak nevídám. Není to ani promáčknuté, ani odřené, jen odloupnutý lak. Je to divné. První mám na pravých zadních dveřích: Druhý se mi nyní objevil na levém předním blatníku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna Je to od dveří od prasat, co neumějí otvírat poklopy svých popelnic a respektovat majetek ostatních. Stačí, aby prošel debil, nebo slepice se zipem, či cvokem na kabelce, vidím často, jak někomu frézují lak. A jak se ještě naserou, když je okřikneš. Dodávkař, nebo menší náklaďák to klidně vyrobí i na horní straně blatníku. Když jsem prodával Fabii, tak měla takových zásahů asi 30 z každé strany, ne vše promáčknuté, ale velmi často až na základ, od širšího místa př. blatníku až z zadnímu světlu. Octavie se drží, zatím jediný zájeb na LZ dveřích, sere mě, že zrovna kolem toho musím chodit. A dost zájebů na klikách, ale to je kus plastu, myslím, že stříknutí by bylo pod 1000. V 26. 12. 2023 na 18:45, Guppy napsal: A tam se spoluúčast ztratí....a hlavně to nesleze... Tak to budeš příští rok koukat na pojistné. Taky jsem odmítal jezdit s provaleným nárazníkem z parkoviště atd. No, "all inclusive 100/100" za 21k, asi + 5k. A pak ještě bonbonek různých Kubrtů a jiných expertů z bazarů, co ti přejedou lak měřičkou tloušťky a končíš - bourané, death trap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breakHunter Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna Díky za info. Asi zkusím lakovou tužku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.