Publikováno Leden 2, 20241 r zdravím všechny, dotaz na závadu- na autě bez abs svítí kontrolka abs společně s kontrolkou brzd, trojí delší pípnutí po startu by značilo nedostatek brzdovky, ale je jí dostatek a nádobka s plovákem je vyměměná, takže tím to taky není,diagnostika neukazuje nic,setkal se s tím někdo? fabia 1, 50kw, tady jsem příspěvky prošel a veškeré odpovědi jsou pouze na auta s abs,děkuji
Leden 31, 20241 r Zdravím též mám tenhle problém (smazalo se to diagnostikou ale za nějakou dobu se to zobrazilo znovu😪)
Březen 17, 20241 r Ahoj.....Mám tu samou chybu 01316 na Fabii 1. v přístrojovce to píše chyba komunikace ř.j. ale já nemám ABS. Stalo se to po odpojení baterie. Neporadíte mi někdo prosím. Upraveno Březen 18, 20241 r od MarJar Opraveno, nakodovani jednotky a vyřešeno
Červenec 24, 20241 r v rj ti prepisalo kod: -cez diagnostiku si vyhladaj gateway -tam prepis kod z 00014 na 00012
Červenec 24, 20241 r viac info na https://www.poradte.cz/auto-moto/42233-svieti-kontrolka-abs-ale-auto-abs-nema.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.