Publikováno Říjen 26, 20213 r Nedávno jsem registroval již 2x tuto závadu, která ovšem po restartu vždy zmizí. Keyless ale normálně funkční, SS rovněž... Nemá někdo zkušenost?
Říjen 26, 20213 r A žádná chyba uložená v nějaké jednotce není? Já jsem měl problém takto s vyhřívaným volantem, že mi vždy po cca 2 sekundách od zapnutí zapalování psal závadu na výhřev volantu, chyba se nikde neuložila (zobrazila se jen ve voze), po restartu OK. Nakonec byla chyba v SW podvolantové jednotky, tak jestli podobný problém nebude i zde - zkusit aktualizovat jednotku KESSY
Leden 23, 20241 r Zdravím, předem se omlouvám, jestli se toto téma již někde řešilo, ale nepodařilo se mi ho vyhledat. Můj problém se týká chyby "Keyless vadný" u vozu Octavia 2014 3. generace. V podstatě v nepravidelném intervalu mi vyhlašuje palubovka tuto chybovou hlášku. Otevírání dveří nebo zavírání dveří přes kliku někdy funguje, někdy nefunguje. Funguje pouze ve chvíli, když z palubovky na chvíli chybová hláška zmizí. Za jízdy to hlásí neustále. Řešil někdo prosím tento problém a věděl by co s tím? Jestli by to snad mohlo být i baterkou v klíčku (která ale byla nedávno měněná).. Nebo raději rovnou servis? Díky.
Leden 23, 20241 r Chce to vyčíst vadu kterou systém hlásí (třeba přes VCDS) a dle toho řešit. Muže být vadná anténa, nebo jen někde přerušený drát, těžko soudit bez výpisu a na dálku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.