Přejít na obsah

Keyless vadný


omicron

Doporučené příspěvky

A žádná chyba uložená v nějaké jednotce není? 

Já jsem měl problém takto s vyhřívaným volantem, že mi vždy po cca 2 sekundách od zapnutí zapalování psal závadu na výhřev volantu, chyba se nikde neuložila (zobrazila se jen ve voze), po restartu OK. Nakonec byla chyba v SW podvolantové jednotky, tak jestli podobný problém nebude i zde - zkusit aktualizovat jednotku KESSY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím, předem se omlouvám, jestli se toto téma již někde řešilo, ale nepodařilo se mi ho vyhledat. Můj problém se týká chyby "Keyless vadný" u vozu Octavia 2014 3. generace. V podstatě v nepravidelném intervalu mi vyhlašuje palubovka tuto chybovou hlášku. Otevírání dveří nebo zavírání dveří přes kliku někdy funguje, někdy nefunguje. Funguje pouze ve chvíli, když z palubovky na chvíli chybová hláška zmizí. Za jízdy to hlásí neustále. Řešil někdo prosím tento problém a věděl by co s tím? Jestli by to snad mohlo být i baterkou v klíčku (která ale byla nedávno měněná).. Nebo raději rovnou servis? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...