Přejít na obsah

Pomoc s chybovým kodem

JakubPatek

Doporučené příspěvky

Ahoj. Zkoušel jsem dnes napojit svoji čínskou diagnostiku s (VCDS verze 23.3.1), diagnostika funguje z poloviny ale to mi nevadí. Co mě vadí a zarazilo je uložená chyba kterou ale diagnostika nezná, dokáže mi někdo z fotky říci o co jde? Čeká mě letos první servisní prohlídka, tak ať vím na co se případně připravit kromě výměny oleje a filtrů.

Díky moc

IMG_1138.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Palubní kameru tam mám, tu vypínám ručně (zatím jsem zapomněl jednou vypnout a dva dny běžela), jinak jsem nic do auta nepřidával. Takže se nejedná o závažnou chybu a můžu být v klidu.

Chybu jsem nemazal, uvidím jestli mi něco řeknou pak v servisu.

Tak díky moc a kdyby se tu našel někdo z Hradce Králové kdo by mi dokázal naprogramovat novou AKU, tak prosím do SZ.

Odkaz ke komentáři

Já jsem vyzkoušel USB zásuvku pro zadní spolucestující v loketní opěrce a ta není trvale pod proudem, takže tahle drobnost se vyřešila. Bohužel kameru už mám téměř 3 roky a neudrží nastavené datum snad ani den a auto je v provozu tak obden, jak kdy. Ale i tak díky za tip.

Co se týče té chyby tak třeba na něco přijde servis, nebo, a k tomu se příkláním víc to bude ignorovat a jen chybu smažou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...