Leden 27, 20241 r CrossClimatic od michelinu mi dal na dvojkové octavii s 1.6 TDI 80K km než vzorek spadl na 2mm.
Leden 27, 20241 r No jo, ale od 4 do 2 mm už to jsou jen letní gumy. A ještě mám CrossClimate 2 a nové měly vzorek 6,5 mm. 😞 Ale jinak, na sněhu a ledu, mně příjemně překvapily a spotřeba se taky nezměnila. Upraveno Leden 27, 20241 r od McMatej
Leden 28, 20241 r Dvojky jsem neměl, ale jestli nové mají 6.5mm tak jsou při jejich ceně pro mě prakticky out z výběru a půjdu asi na podzim do nějaké levnější varianty ze stejného koncernu od kleber, které vypadají prakticky stejně a asi i směs bude podobná. Ještě mě zaujali Hankook Kinergy v testech docela dávají. Edit: i když oni ty Michelinky dlooouho ubývali poměrně pomalu, překonala se pak nějaká hranice a najednou začali rychle mizet, tuším že to bylo právě po těch 4mm, dojel jsem je na 2mm během půl roku. Upraveno Leden 28, 20241 r od informator
Leden 28, 20241 r Autor No dávno temu jsem si Kléber koupil můj postřeh byl že jsou moc mněké a dost ubývali. U Michelinu CrossClimate2 uvádí větší výdrž (o 20 procent) ale jak mají vzorek jen 6.5mm tak to při našich zimách bude tak na 2 roky a pak už používat jen jako letní.
Leden 28, 20241 r Ještě přemýšlím jezdit celý rok na Continental WinterContact TS 860S, dojížděl jsem je poslední léto a chovají se i za horka velmi dobře, řekl bych jako standardní průměrná letní guma. Upraveno Leden 28, 20241 r od informator
Leden 28Led 28 Také řeším výběr celoročních pneu. Ale zajímá mě, jaký rozměr mám volit z TP? U rozměru o kterém uvažuji nemám v TP např M+S.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.