Fajerak Vloženo 27. leden 2024 Sdílet Vloženo 27. leden 2024 Máte někdo zkušenosti s celoroč. pneu. Zajímá mě hlavně opotřebení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 27. leden 2024 Sdílet Vloženo 27. leden 2024 CrossClimatic od michelinu mi dal na dvojkové octavii s 1.6 TDI 80K km než vzorek spadl na 2mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 27. leden 2024 Sdílet Vloženo 27. leden 2024 (editace) No jo, ale od 4 do 2 mm už to jsou jen letní gumy. A ještě mám CrossClimate 2 a nové měly vzorek 6,5 mm. 😞 Ale jinak, na sněhu a ledu, mně příjemně překvapily a spotřeba se taky nezměnila. Editováno: 27. leden 2024, autor: McMatej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 28. leden 2024 Sdílet Vloženo 28. leden 2024 (editace) Dvojky jsem neměl, ale jestli nové mají 6.5mm tak jsou při jejich ceně pro mě prakticky out z výběru a půjdu asi na podzim do nějaké levnější varianty ze stejného koncernu od kleber, které vypadají prakticky stejně a asi i směs bude podobná. Ještě mě zaujali Hankook Kinergy v testech docela dávají. Edit: i když oni ty Michelinky dlooouho ubývali poměrně pomalu, překonala se pak nějaká hranice a najednou začali rychle mizet, tuším že to bylo právě po těch 4mm, dojel jsem je na 2mm během půl roku. Editováno: 28. leden 2024, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 28. leden 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2024 No dávno temu jsem si Kléber koupil můj postřeh byl že jsou moc mněké a dost ubývali. U Michelinu CrossClimate2 uvádí větší výdrž (o 20 procent) ale jak mají vzorek jen 6.5mm tak to při našich zimách bude tak na 2 roky a pak už používat jen jako letní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 28. leden 2024 Sdílet Vloženo 28. leden 2024 (editace) Ještě přemýšlím jezdit celý rok na Continental WinterContact TS 860S, dojížděl jsem je poslední léto a chovají se i za horka velmi dobře, řekl bych jako standardní průměrná letní guma. Editováno: 28. leden 2024, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 30. leden 2024 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2024 Ty Continental jsou dost hlučné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Také řeším výběr celoročních pneu. Ale zajímá mě, jaký rozměr mám volit z TP? U rozměru o kterém uvažuji nemám v TP např M+S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.