Přejít na obsah

RS

novi37

Doporučené příspěvky

...chtel bych se zeptat, jestli se do O RS1 montovala uz rovnou komfortka 3generace, nebo ne? videl sem totiz foto, kde jsou jeste normalni klice a ne vystrelovaky...diky za info, sem v tomdle dost lama..... ;) logicky sem si myslel, ze tam byla rovnou 3generace, ale ty klice mi trosku matou....

Editováno: , autor: novi37
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prvni RS byl na zacatku roku 01 a jak pise Vasa taky jsem jeste videl stare klice, takze urcite 2,5gen taky... pokud 3gen tak hledej radsi rv02 nebo konec 01, videl jsem 8/01 a mela stare klice i komfortka nechdili mu vystrelovaky... jinak pokud bude mit stavajici vystrel. tak ma i 3gen.

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

jj jasny, kdyz bude mit vystrelovaky, tak by mela mit i 3g. jinak sem se ptal prave proto, ze RS se zacalo vyrabet az v 2001 a 3g. se zacala davat taky od pulky 2001, taxem si logicky myslel, ze tam ve skodovce daj rovnou 3g. a nebudou se pul roku srat s 2,5g. tak mi to prislo logicky.....no a pak sem videl, ze vetsina RS 2001 ma normalni kulaty klice a uz byl problem na svete....kazdopadne diky klucii!! ;)-_-

Odkaz ke komentáři

a co nešlo ? DO nebo immo?

já přispůsobil immo 3 na octu 12/2000

pokud máš klíč 434MHz a máš 2,5g komfortu tak ti DO nepůjde protože 2,5 g má DO na frekvenci 433MHz

Dálka na vystřelovákávh nešlo, ale na normálních kulatých klíčkách jde a dole napsáno právě 434 :huh:

Asi mám nějaký paskvil, ale dálka je origo

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...