Jar_da Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 (editace) ano JaKr napr tou tou tou pán je znalec dobrého vína , tak co ten soft mé ŘJ pro tvou ŘJ, jdem na to? tou, tou Touareg Editováno: 2. leden 2007, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 hihi pán je starý vinár jasne že ideme na to. kedy by ti to vyhovovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 hihi pán je starý vinár jasne že ideme na to. kedy by ti to vyhovovalo? se přizpůsobím tobě a tvým lidem a Bobíkovi, aby to vyšlo tak jak má, dej návrh, ale mimo, tady jsme trochu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 jj napišem sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ........... jinak parkovačky 5 W Phillips blue vision ultra se 4 tis K. Koupí se třeba v Globusu. Nevite kde jinde se daji sehnat - globus tady nemame, zatim jsem je nikde jinde neviděl, na internetu taky nemohu najit, připadně kdyby někdo kupoval měl bych taky zajem dik za info Ostrava a okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Obnovím toto téma, dnes mi prišli 4ks modrých parkovačiek používaných v Touaregu s číslom N 017 753 8, jedna stojí 160SK!!!! Dnes som ich nahodil a pre porovnanie som nafotil, no foto neni ako na živo ale môžem to porovnať s LED parkovačkami. Posúďte sami rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 ...dnes mi prišli 4ks modrých parkovačiek používaných v Touaregu... Tak do toho půjdu taky. A hodím si je asi taky do stropní lampičky. Snad to tam bude trošku svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 jasne že to bude svietiť, veď maju tu istu wattáž:-) nad tym stropnym som rozmýšlal aj ja, ale ta stredna sulfitka neviem či bude modrá ...dnes mi prišli 4ks modrých parkovačiek používaných v Touaregu... Tak do toho půjdu taky. A hodím si je asi taky do stropní lampičky. Snad to tam bude trošku svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Nevadí, když tak si to předělám na ty parkovačky. nad tym stropnym som rozmýšlal aj ja, ale ta stredna sulfitka neviem či bude modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 ahoj profor. a co tato? stoji 10x menej http://www.narva.sk/default.asp?mtc=0&...amp;stiid=15281 Obnovím toto téma, dnes mi prišli 4ks modrých parkovačiek používaných v Touaregu s číslom N 017 753 8, jedna stojí 160SK!!!!Dnes som ich nahodil a pre porovnanie som nafotil, no foto neni ako na živo ale môžem to porovnať s LED parkovačkami. Posúďte sami rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 t8 bude yrejme svietiť na modro narozdiel od toho čo som postoval moj obrazok teda Touareg svieti na BIELO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 kamarat si kupil tieto a svietia fialovo-bielo, podobne ako led, takze tie bledomodre by mohli svetit na bielo t8 bude yrejme svietiť na modro narozdiel od toho čo som postoval moj obrazok teda Touareg svieti na BIELO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Asi si koupím Philips Bluevision. Mělo by to vypadat takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 doporučuji Philips BlueVision 4000° Kelvin krásné jasné světlo - mají ATEST a 2 roky záruku na prasknutí - já je používal na Feldě a budu kupovat i na Fabču je to velký rozdíl na nočních cestách a ta krásná barva světla no super dle mého jasná volba Měl bych zájem si pořídit Philips BlueVision 4000° Kelvin,jen nevím kde je koupit,v Globusu jsem je nenašel Nehodili by jste ti nějakej link,kde je oblednat... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Nikdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Co toto http://www.autozarovky-philips.cz/index.as...amp;record=4462 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 a čo tak takto? lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 a čo tak takto? lol lol lol Ty jo ,co zas majstrujes Profe,vyzera to dost dobre,len neviem ako dosiahnes orange efekt ) Btw ta ziarovka z Tuarega je volne kupitelna ,alebo ju predavaju only VW autor. predajne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 zrejme len v servise to dostaneš. Teda tan konkrétny typ Ty jo ,co zas majstrujes Profe,vyzera to dost dobre,len neviem ako dosiahnes orange efekt ) Btw ta ziarovka z Tuarega je volne kupitelna ,alebo ju predavaju only VW autor. predajne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Ty jo ,co zas majstrujes Profe,vyzera to dost dobre,len neviem ako dosiahnes orange efekt ) Btw ta ziarovka z Tuarega je volne kupitelna ,alebo ju predavaju only VW autor. predajne? Žárovka z Tuarega j úplně stejná jako v 0II RS. Mám to vyzkoušený-brácha si je dával do okty a zjistil,že už je tam má. Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tak jsem volal do Philipsu a už je nedistribuují,prý jen 3400k U Štangla mi řekli totéž,prý jedině někde v marketech,no nemám na to lítaní po obchodech nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Ja mam v Octavke 1W led - max spokojnost (jedna 320 SKK). Pre porovnanie aj foto so zapnutou hmlovkou. PS: V Touaregu su Philips, nie? Ked ma Philips aj v smerovkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Na ty BlueVision pozor, kupoval jsem je za silenou palbu v provedeni H6 do Audi ke xenonum, protoze se temer vsude uvadelo, ze maji 4000K, ale ve skutecnosti maji 3400K, protoze ruzne provedeni BlueVision maji ruznou teplotu svetla, takze overit predem - ja byl macimalne zklamanej a hned je zase vyhodil ven a to i presto, ze je k tomu potreba sundat svetlo, kdyz se vyndavaji - tak me nasraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) nebo ještě tyto: Osram Cool Blue - halogenová 12V žárovka, patice W5W - http://www.e-light.cz/catalogue/detail.php...Y&tab=0#box tech. dokumentace: http://www.e-light.cz/catalogue/print.php?...7Y&pdf=true drahý to je jako prase ale v porovnání s LED, kde mi už odešly 2 sady tak by to možná stálo za zvážení bohužel nemám odzkoušeno Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.