TenLuko Vloženo 7. Duben 2024 Sdílet Vloženo 7. Duben 2024 (editace) Ahoj, neměl někdo stejný problém? Případně netuší oč se jedná? + Svítí kontrolka motoru, na maxidotu se píše emise - do dílny IMG_7181 (online-video-cutter.com).mp4 Editováno: 7. Duben 2024, autor: TenLuko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2024 Sdílet Vloženo 7. Duben 2024 Výpis chyb z diagnostiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TenLuko Vloženo 7. Duben 2024 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2024 Tak daleko jsem ještě nedošel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2024 Sdílet Vloženo 7. Duben 2024 Tak to máš blbý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiky27 Vloženo 15. Duben 2024 Sdílet Vloženo 15. Duben 2024 Zdravím, Skoda Octavia 1.6 MPi, 75 kW, 2002 ( BFQ ) dnes sa mi zrovna stala podobná situácia pri prvom dnešnom štarte. Naštartoval som otáčky vybehli na 1300 a potom začalo šklbať motorom a po chvíle cca 10 sekúnd to prestalo a otáčky padli dole na 800 až 900. Auto som mal pred týždňom v servise, kedže končila STK, tak spravili najprv prehliadku a kontrolu vozidla. Našli chyby zlý termostat, lambda sonda za katalyzátorom. Tieto komponenty vymenili za nové a rovno vymenili aj olej v motore. Auto prešlo cez STK bez problémov. Ked som si prevzal vozidlo, tak po 3 dňoch mi zasvietila kontrolka motora, tak som to pozrel cez diagnostiku o akú chybu sa jedná a bola v motory iba jedna a to: 16555 - Fuel Trim; Bank 1 P0171 - 35-10 - System Too Lean - Intermittent Zmazal som ju a po prejdený cca 100 km mi opäť zasvietila kontrolka motora a znova táto chyba. Môže to mať s týmto súvislosť/spojitosť, alebo sa môže jedna o inú závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. Duben 2024 Sdílet Vloženo 17. Duben 2024 @Maiky27 Jestli měnili lambdu, tak projdi systém sání, jestli není někde netěsnost. Případně i výfukovu část, těsnění pod svody atd. Eventuelně i váhu vzduchu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiky27 Vloženo 10. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2024 V 7. 4. 2024 na 14:58, TenLuko napsal: Ahoj, neměl někdo stejný problém? Případně netuší oč se jedná? + Svítí kontrolka motoru, na maxidotu se píše emise - do dílny IMG_7181 (online-video-cutter.com).mp4 Ahoj, vyriešil si tento problém? Mne to tiež robí pri dlhom státí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.