Host Bobik Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 a kolik tě stojí ročně pojistka skla? a kolik stojí nové sklo? jak často ročně měníš? to je otázka do diskuze, zda se to vyplatí Určitě vyplatí . U ČP mám připojištěný okno za 500 ročně a nový Octu stojí cca 6500,-. Auto mám 2 roky a už jsem jednou okno měnil takže jsem v plusu tak tak a hlavně nepřijdeš o bonusy............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 ja mam kovovu skrabku a bez problemov to myslíš tu na chodník, jo ? Ta je taky dobrá, má velkou plochu. to je specialna zinkova-kupis ju asi len v rakusku a sklo ti to neposkrabe aj ked je to kov vidim ze si sveta skuseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Já to škrábu podložkou pod spz, páč nic jinýho po ruce momentálně není Ale pěkně se tim to okno stahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ještě není špatná fólie na sklo. ALe než jsem ji stratil, tak jsem ji vždycky dával, když sklo nenamrzalo a když jsem ji nedal (byl jsem línej), tak samozřejmě namrzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 s timhle jsem taky nikdy problem nemel, skrabu skrabkou, rozmrazovaci sprej jsem asi linej kupovat(hlavne letos jsem skrabal jenom jednou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 to mě to sklo jednou na OI při škrábání rovnou prasklo. Takže zásada je, hlavně ho mít pojištěný. a kolik tě stojí ročně pojistka skla? a kolik stojí nové sklo? jak často ročně měníš? to je otázka do diskuze, zda se to vyplatí asi toho moc nenajezdíš, jestli špekuluješ o pětikilu za pojištění skla. Při 50 - 60000 km ročně by tě taková úvaha ani nenapadla. A úplně mi stačí, jak mám sklo omletý od kamínků, protože za 500,- Kč si ho klidně vyměním každej rok. A ty až někdy chytneš šutr dvakrát po sobě, ausgerechnet do toho právě novýho skla, tak tě to šetření taky přejde, na to vem jed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 I kdyz toho najezdim mene nez Ty, tak tu pojistku mam. Pri mem stesti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to mě to sklo jednou na OI při škrábání rovnou prasklo. Takže zásada je, hlavně ho mít pojištěný. a kolik tě stojí ročně pojistka skla? a kolik stojí nové sklo? jak často ročně měníš? to je otázka do diskuze, zda se to vyplatí asi toho moc nenajezdíš, jestli špekuluješ o pětikilu za pojištění skla. Při 50 - 60000 km ročně by tě taková úvaha ani nenapadla. A úplně mi stačí, jak mám sklo omletý od kamínků, protože za 500,- Kč si ho klidně vyměním každej rok. A ty až někdy chytneš šutr dvakrát po sobě, ausgerechnet do toho právě novýho skla, tak tě to šetření taky přejde, na to vem jed. Máš recht, teď už tolik nejezdím. Ale jezdíval jsem i těch 60 tis km/rok a za tři roky jsem chytil jeden kamínek (na skle zbyl jen škrábanec). Třeba to je fakt klika (musím zaklepat) Někde na začátku zaznělo, že "nové na octu stojí 6.500 Kč". Jukněte na http://www.agcautoskla.cz/cenik_mo.htm - maloobchodní cena vč. DPH 3.461 Kč. Odhadoval bych tak pětiklíště montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 no jo no...nesmite byt hlupi a kdyz uz mate bedara na skle tak to napsat na neci pojistku..najit znameho co nema moc bonusu...zajdes s nim do autoskel...dva podpisy a skol je zadarmo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 to mě to sklo jednou na OI při škrábání rovnou prasklo. Takže zásada je, hlavně ho mít pojištěný. a kolik tě stojí ročně pojistka skla? a kolik stojí nové sklo? jak často ročně měníš? to je otázka do diskuze, zda se to vyplatí já platím necelých 600,-Kč ročně za všechny okna - u GENERALI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 no jo no...nesmite byt hlupi a kdyz uz mate bedara na skle tak to napsat na neci pojistku..najit znameho co nema moc bonusu...zajdes s nim do autoskel...dva podpisy a skol je zadarmo ;-) A proc prosim te? to tak chces delat porad? To je tolik penez dat 500-700,- pojistovne za pripojisteni??? Ja jsem u koopky dal 700 na rok a po mesici jsem menil poprve a ted ho mam praskle znova pokazde od auta co jelo predemnou! Nemusim nikoho otravovat a doprosovat se a proste prijedu a odjedu o vic se nestaram! Nepojistit si celni sklo je podle me naprosta blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 to mě to sklo jednou na OI při škrábání rovnou prasklo. Takže zásada je, hlavně ho mít pojištěný. a kolik tě stojí ročně pojistka skla? a kolik stojí nové sklo? jak často ročně měníš? to je otázka do diskuze, zda se to vyplatí platim 450,- rocne. Za rok 2006 sem mel 3 okna. Zadnej podvod, jen jezdim a mam smulu na kameny. Takze doporucuju pojisteni a vic neresit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) Přesně tak. Zrovna v pondělí jedu na výměnu do Autoskla. Mám na čel. skle od předchozího majitele šlic (asi kamínek pod stěračem), pár malých ďuběk od kamínků a jeden větší z minulého týdne. Takže pojistka čelního skla je fakt super. Ráno na 8:00 auto přistavím a až půjdu z práce, vyzvednu si ho. S sebou budu mít jen velký a malý TP, občanku, pojistnou smlouvu (Allianz). Zaplatím 10 % (spoluúčast), takže max. 1000,- Kč. Oni si celou tu škodní událost vyřeší sami. Ono šetření na pojistce č. skla není na místě. Pokud by jsi pojistku neměl a sklo nechal vyměnit za své, tak je to super do té doby, než tě po pár kilometrech jako na potvoru někdo trefí kamenem znova = zákon schválnosti. To už je pak fakt na posrání a za ty peníze bych letěl raději někam na dovču. Editováno: 9. Únor 2007, autor: honza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Jako škrabku na sklo používám strašně dlouho kousek plexi velikosti skla do svářecké kukly cca 3mm a má 4 strany na použití.Když je třeba lajzneš hrany přes brusku a námraza nemá šanci a navíc kdo svařuje elektrikou může použít místo sklíčka v kukle tohle plexi a nemá ho vůbec zaprskané.Vrchnost to nechce uznat,protože je plexi hořlavé.Mě to doma nevadí já doma nehořím.Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinka24 Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 při prudkém dešti mi vypadl čep ze stěrače a stěrač upadl a poškrábal mi čelni sklo-2 rýhyo délce cca 40cm a šíře 1cm(sklo sice není prasklé),ale vadí mi to když je tma,oslňujeto, čelní sklo mám připojištěný u ČPP,mám nárok na pojistné? Případně jak mám postupovat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.