Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Už jste určitě zaznamenali tu geniální novinku. V Polsku stavěli dálnici a aby to bylo rychleji, tak to brali z obou stran. Ale nějak se sekli a napojení obou úseků se jim minulo o 5,5km!!! :smich::smich::smich::smich::smich::smich:lol

Už jsou asi přehřátí z pánbíčkářství.

Upraveno od TomasB

• Autor

by mně zajímalo, jak se jim to mohlo povést. Dyť to snad ani není možné. Už jenom ty pozemky pod tou dálnicí.

• Autor

a v době GPS :smich:

jo na to sem koukal na nově, zase jedna z věcí co se jim povedla,to se musí nechat :D

• Autor

ale král Ježíš je z toho vyseká :smich:lol

Kdy to bylo, to mi nejak uslo :)

Kdy to bylo, to mi nejak uslo :)

TV noviny na Nově, včera večír :t Holt promovaní inženýři... :D

Jsem zvědavej, jak to teď vyřeší s tím napojením....asi budou mít trošku delší dálnici s více zatáčkama :)

Ale jedno pozitivum bych na tom přece jen viděl: aspoň je někde na světě ještě větší kocourkov než u nás ;)

známej vtip o dvou tunelech v praxi :smich:

ale pokud budou pokračovat tak mají super osmiproud jako v americe

Upraveno od JaKr

Pokud to nebyl novoroční žertík od TV nova. lol

Když jsem to v těch zprávách viděl, tak jsem si hned vzpoměl, jak jsem koukal na dokument jak se stavěl tunel po La Manchem, razili to proti sobě z anglické a francouzské strany a když to propojili tak to bylo až na pár cm přesně. A v Polsku se s dálnicí na zemském povrchu seknou o víc jak 5km, to mi není jasný, jak to dokázali. :wacko::doh

Určitě to spravěj dvouma pravouhlejma zatáčkama, žádný strach :D

neni na to nekde odkaz na netu?? tady v praci mi to neverej :-)

v archívu novy to není

jestli se tam dělá všechno jak nábytek, tak se není čemu divit. :D

Já si začínám myslel, že je to kachna...

Nevim co je na tom pravdy, ale jestli jo tak je to fak k posrání smíchy :smich::smich:

Úplně vidim jak to dělali dvě firmy a domluvily se že skončí u nějakýho města. A dohoda zněla, obejdeme to z leva :smich::smich::smich:

Nevim co je na tom pravdy, ale jestli jo tak je to fak k posrání smíchy  :smich:  :smich:

Úplně vidim jak to dělali dvě firmy a domluvily se že skončí u nějakýho města. A dohoda zněla, obejdeme to z leva  :smich:  :smich:  :smich:

Krasne povedane :smich::smich::smich::smich::palec2:

Podla mna je to na milion percent blbost.....

• Autor

tak jsem našel toto http://www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3823551.html

takže Nova kecala. Ta dálnice ještě nestojí. Jedná se jen o plány. Jedni úředníci to chtěli tak a druzí jinak a když dali plány obou částí dohromady, tak se míjejí o těch 5,5km. Teďka firmy čekají, jak se ouřadi dohodnou.

Nova to vysílala 2.1., to už je na novoroční kachnu pozdě. Archiv vysílání aktualizují trochu se spožděním, cca 1 den, teď už by to tam mělo být...

http://www.nova.cz/tvarchiv/?238p=TNOVINY

...stačí dát přehrát TV noviny z 2.1.

Nova to vysílala 2.1., to už je na novoroční kachnu pozdě. Archiv vysílání aktualizují trochu se spožděním, cca 1 den, teď už by to tam mělo být...

opakuji se, ale není to tam. Vzhledem k tomu že je to kachna tak se k tomu Nova nehlásí

Toto potvrdila i Polská televize, pánové oni budou mít dálnice dvě a slovo dálnice vzniklo z tohoto je cesta a dál nic.

• Autor

opakuji se, ale není to tam. Vzhledem k tomu že je to kachna tak se k tomu Nova nehlásí

Vždyť jsem to už osvětlil o dva příspěvky výše. Je to jen ve fázi plánů, kdy jim na sebe nepasujou, protože jeden ouřada hot a druhý čehý. Tak ty firmy teď čekaj až se dohodnou, aby mohli pokračovat.

Kurňa, to neumíte polsky? :D

Vždyť jsem to už osvětlil o dva příspěvky výše. Je to jen ve fázi plánů, kdy jim na sebe nepasujou, protože jeden ouřada hot a druhý čehý. Tak ty firmy teď čekaj až se dohodnou, aby mohli pokračovat.

Kurňa, to neumíte polsky? :D

Já reagoval na vodníhomužíka, v archívu to není a není a není a není a není a není kol110

dneska to psali i v metru ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.