TomasB Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 (editace) Už jste určitě zaznamenali tu geniální novinku. V Polsku stavěli dálnici a aby to bylo rychleji, tak to brali z obou stran. Ale nějak se sekli a napojení obou úseků se jim minulo o 5,5km!!! Už jsou asi přehřátí z pánbíčkářství. Editováno: 2. leden 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 by mně zajímalo, jak se jim to mohlo povést. Dyť to snad ani není možné. Už jenom ty pozemky pod tou dálnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 a v době GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 jo na to sem koukal na nově, zase jedna z věcí co se jim povedla,to se musí nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 ale král Ježíš je z toho vyseká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Kdy to bylo, to mi nejak uslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Kdy to bylo, to mi nejak uslo TV noviny na Nově, včera večír Holt promovaní inženýři... Jsem zvědavej, jak to teď vyřeší s tím napojením....asi budou mít trošku delší dálnici s více zatáčkama Ale jedno pozitivum bych na tom přece jen viděl: aspoň je někde na světě ještě větší kocourkov než u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) známej vtip o dvou tunelech v praxi ale pokud budou pokračovat tak mají super osmiproud jako v americe Editováno: 3. leden 2007, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Pokud to nebyl novoroční žertík od TV nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Když jsem to v těch zprávách viděl, tak jsem si hned vzpoměl, jak jsem koukal na dokument jak se stavěl tunel po La Manchem, razili to proti sobě z anglické a francouzské strany a když to propojili tak to bylo až na pár cm přesně. A v Polsku se s dálnicí na zemském povrchu seknou o víc jak 5km, to mi není jasný, jak to dokázali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Určitě to spravěj dvouma pravouhlejma zatáčkama, žádný strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 neni na to nekde odkaz na netu?? tady v praci mi to neverej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 neni na to nekde odkaz na netu?? tady v praci mi to neverej :-) Jestli to vysílala Nova tak by to mělo být zde http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=02.01.20...=p&238p=TNOVINY , ale nevím pod čím se to skrývá, taky bych se na to rád podíval, 5km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 v archívu novy to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jestli se tam dělá všechno jak nábytek, tak se není čemu divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Já si začínám myslel, že je to kachna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nevim co je na tom pravdy, ale jestli jo tak je to fak k posrání smíchy Úplně vidim jak to dělali dvě firmy a domluvily se že skončí u nějakýho města. A dohoda zněla, obejdeme to z leva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nevim co je na tom pravdy, ale jestli jo tak je to fak k posrání smíchy Úplně vidim jak to dělali dvě firmy a domluvily se že skončí u nějakýho města. A dohoda zněla, obejdeme to z leva Krasne povedane Podla mna je to na milion percent blbost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak jsem našel toto http://www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3823551.html takže Nova kecala. Ta dálnice ještě nestojí. Jedná se jen o plány. Jedni úředníci to chtěli tak a druzí jinak a když dali plány obou částí dohromady, tak se míjejí o těch 5,5km. Teďka firmy čekají, jak se ouřadi dohodnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nova to vysílala 2.1., to už je na novoroční kachnu pozdě. Archiv vysílání aktualizují trochu se spožděním, cca 1 den, teď už by to tam mělo být... http://www.nova.cz/tvarchiv/?238p=TNOVINY ...stačí dát přehrát TV noviny z 2.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nova to vysílala 2.1., to už je na novoroční kachnu pozdě. Archiv vysílání aktualizují trochu se spožděním, cca 1 den, teď už by to tam mělo být...http://www.nova.cz/tvarchiv/?238p=TNOVINY ...stačí dát přehrát TV noviny z 2.1. opakuji se, ale není to tam. Vzhledem k tomu že je to kachna tak se k tomu Nova nehlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Toto potvrdila i Polská televize, pánové oni budou mít dálnice dvě a slovo dálnice vzniklo z tohoto je cesta a dál nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nova to vysílala 2.1., to už je na novoroční kachnu pozdě. Archiv vysílání aktualizují trochu se spožděním, cca 1 den, teď už by to tam mělo být...http://www.nova.cz/tvarchiv/?238p=TNOVINY ...stačí dát přehrát TV noviny z 2.1. opakuji se, ale není to tam. Vzhledem k tomu že je to kachna tak se k tomu Nova nehlásí Vždyť jsem to už osvětlil o dva příspěvky výše. Je to jen ve fázi plánů, kdy jim na sebe nepasujou, protože jeden ouřada hot a druhý čehý. Tak ty firmy teď čekaj až se dohodnou, aby mohli pokračovat. Kurňa, to neumíte polsky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nova to vysílala 2.1., to už je na novoroční kachnu pozdě. Archiv vysílání aktualizují trochu se spožděním, cca 1 den, teď už by to tam mělo být...http://www.nova.cz/tvarchiv/?238p=TNOVINY ...stačí dát přehrát TV noviny z 2.1. opakuji se, ale není to tam. Vzhledem k tomu že je to kachna tak se k tomu Nova nehlásí Vždyť jsem to už osvětlil o dva příspěvky výše. Je to jen ve fázi plánů, kdy jim na sebe nepasujou, protože jeden ouřada hot a druhý čehý. Tak ty firmy teď čekaj až se dohodnou, aby mohli pokračovat. Kurňa, to neumíte polsky? Já reagoval na vodníhomužíka, v archívu to není a není a není a není a není a není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 dneska to psali i v metru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.