Přejít na obsah

Kapacitor

Doporučené příspěvky

Ahojky lidičky!

Koupil jsem kapacitor ale bys pořádného návodu a tak nevím jestli mohu dát + pól na kabel od rádia,který je vypínatelný klíčem od zapalování a - pól na kostru auta,dík za odpověď :D

...pokud nemáš zesilovač a nepočítáš s ním tak ho zase prodej.Zapojuje se paralelně do napájecí cesty zesilovače.Na rádio se zapojuje pouze když má tzv. "remote".Tím se současně kapacitor spíná se zapnutím rádia.Pokud "remote" nemá tak je řízený elektronikou a ta jej spíná v závislosti úbytku napětí.

Popiš konkrétně k jakému účelu a pro jaké zapojení jsi si kapacitor pořídil a potom poradím se zapojením.

Případně mi napiš na ICQ...

Editováno: , autor: fancarhifi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky lidičky!

Koupil jsem kapacitor ale bys pořádného návodu a tak nevím jestli mohu dát + pól na kabel od rádia,který je vypínatelný klíčem od zapalování a - pól na kostru auta,dík za odpověď :D

...pokud nemáš zesilovač a nepočítáš s ním tak ho zase prodej.Zapojuje se paralelně do napájecí cesty zesilovače.Na rádio se zapojuje pouze když má tzv. "remote".Tím se současně kapacitor spíná se zapnutím rádia.Pokud "remote" nemá tak je řízený elektronikou a ta jej spíná v závislosti úbytku napětí.

Popiš konkrétně k jakému účelu a pro jaké zapojení jsi si kapacitor pořídil a potom poradím se zapojením.

Případně mi napiš na ICQ...

má pravdu :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...