Niky 25 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahojky lidičky! Koupil jsem kapacitor ale bys pořádného návodu a tak nevím jestli mohu dát + pól na kabel od rádia,který je vypínatelný klíčem od zapalování a - pól na kostru auta,dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 špatný tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ale švihom presunúť do audia... ale. máš aj zosilovač? alebo len koli rádiu si to kúpil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) Ahojky lidičky!Koupil jsem kapacitor ale bys pořádného návodu a tak nevím jestli mohu dát + pól na kabel od rádia,který je vypínatelný klíčem od zapalování a - pól na kostru auta,dík za odpověď ...pokud nemáš zesilovač a nepočítáš s ním tak ho zase prodej.Zapojuje se paralelně do napájecí cesty zesilovače.Na rádio se zapojuje pouze když má tzv. "remote".Tím se současně kapacitor spíná se zapnutím rádia.Pokud "remote" nemá tak je řízený elektronikou a ta jej spíná v závislosti úbytku napětí. Popiš konkrétně k jakému účelu a pro jaké zapojení jsi si kapacitor pořídil a potom poradím se zapojením. Případně mi napiš na ICQ... Editováno: 6. leden 2007, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Ahojky lidičky!Koupil jsem kapacitor ale bys pořádného návodu a tak nevím jestli mohu dát + pól na kabel od rádia,který je vypínatelný klíčem od zapalování a - pól na kostru auta,dík za odpověď ...pokud nemáš zesilovač a nepočítáš s ním tak ho zase prodej.Zapojuje se paralelně do napájecí cesty zesilovače.Na rádio se zapojuje pouze když má tzv. "remote".Tím se současně kapacitor spíná se zapnutím rádia.Pokud "remote" nemá tak je řízený elektronikou a ta jej spíná v závislosti úbytku napětí. Popiš konkrétně k jakému účelu a pro jaké zapojení jsi si kapacitor pořídil a potom poradím se zapojením. Případně mi napiš na ICQ... má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.