Eresto Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Pridam sa ka vam fabiakom s octou. 1,8 T RS max. 225, viac som nesiel. Dokonca ani v nemecku nie. Sice je pravda ze bol oktober 2 stupne a ja som mal letne. Inak vo fabii je stara 1,4 50 KW idealny motor. Fabiu jedine s tymto motorom. Jednoduchy, spolahlivy po mechanickej stranke, lacny na upravy a zvysovanie vykonu. Dobra vacka, hlava s velkym kanalom (vo fabii sa vratila fabrika k malym), pozrazat hrany, zlicovat, upravit spalovak, jemnulinko stiahnut hlavu a je to letadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Tak octa by ještě do 240km/h chtěla, aspon naše jo - ale tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Přátelé okřídleného šípu, musím se zařadit mezi Ty hazardéry i já. 1.9 TDI 74kw - 205 km/h - 4000ot/min na tachometru. Tři osoby ve vozidle. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 (editace) Rovinka a hooodně mírně do kopečka asi tak 7 stupnu..spíš se mi to jen zdálo 175 km/h, dvě osoby a ještě se jí chtělo. 1,4 MPI 44kw + sportovní filtr Editováno: 2. Červenec 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Ja nevim co se to tady pise ze 1.2 47kw jede max 180 .. ja s 1.2 40kw jel po dalnici u nas 182 podle navigace ale motor tocil neco okolo 5 000 ot. a jeste trochu mohl ale vice nez 190 nemel sanci spotreba asi neco kolem 20 litru mozna i vice .. zvuk mel jako na vlastnim pohrbu presne tak ale jezdi do dnes A 1.4 44kw zatim jen 160 bez problemu tocil neco okolo 4 000 ot. nevim presne spotreba podle pp 10L nejaky extremni zvuk nemel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Fabie 1.2 automat.. rovná cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Mě se v tý rychlosti moc nechtělo vytahovat GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 (editace) Jehla ty nejsi spravny sebevrah! A kolik kw ma ta 1.2? To je ta 77kw? Nebo jen tech 51? ci jake to jsou .. .. pardon az ted jsem si vsiml podpisu Jsem zvedavy kolik ten moturek vydrzi km Editováno: 5. Červenec 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Tak já ji příště vytáhnu a když se mi něco stane, je to na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Dobre ale stejne..vydaje na pohreb ti vystaci ty co dostanes z pojistky havarijni .. teda myslim tak to klidne zkus ale za pokutu nerucim policajti s bradavici jsou vzdy tam kde je neni potreba a kde se da klidne jet 180 i vic tachac podle me zkusenosti ukazuje o 5-7km vice nez ve skutecnosti jedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Záleží na velikosti kol prej. A jinak je nastavenej tak, že ukazuje víc no a bohužel nemám havarijní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Ja som šiel po diaľnici na mojej Fábke 1.2 47Kw Combi bez mála 170,tak ukazoval tacha ešte by sa to rozbehlo,no to už nieje rýchlosť pre takéto auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Je pravda no, při víc jak 160 se mi zdá, že už Fabie trochu vzlítává.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 (editace) 1.4 16V 74kW AUB. tachometrovych 215 km/h. vic uz jsem to nechtěl trápit a hlavně při téhle rychlosti začala plavat Editováno: 30. Září 2011, autor: Ondraasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasHK Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Nebyl na nekterych fabiich omezovac? Ja mam 1.4 16V 55Kw, jede super, ale dnes jsem zkousel kam se ji bude chtit a okolo 160 mi motor udelal zaskub, jako by ho chytl omezovac, podruhe uz jsem to nezkousel, ale jeste to nekdy v noci cesto do prace zkusim... treba to je tim, ze s tim prede mnou jezdil nejakej Nemeckej doktor a najel jen 48 tisic, treba potrebuje chvili rozjezdit "normalnejsim" jezdenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasHK Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Tak beru zpet, ted jsem se byl projet a pres 180km/h naprosto hladce pak mi skončila rovinka nechapu proc to pred tim zaskubalo, ted jela fabinka hladce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) jezdí opravdu dobře... Editováno: 21. Listopad 2011, autor: David C3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastik Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Zdravím!Od stredy sa zaradim,medzi Vas,kupil som Fabiu Combi 6Y verzia SEAQWX01FM5 r.v.2002,mam maximalku pisanu v papieroch 164 km/h,ako to ,že Vam to ide viac,to mate nejako prečipovane?,alebo seriovky idu viac ako sa piše,dalej keby ste mi mohli troška popisat o mojej fabke čo to je za verzia atd par viet aby som o nej vedel troška viac,či ma lepšiu vybavu ako clasic atď,vopred diky!!! Je to tym, ze vyrobca udava max. konstrukcnu rychlost, teda to je rychlost, ktoru musi automobil zniest dlhsiu (trvalu) jazdu. Je samozrejma, ze auto da vacsiu rychlost (zvacsa), avsak to je uz spojene s urcitym rizikom (asi najvacsie je tepelne namahanie motora, prevodovky a ostatnych dielov). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak náš HyperTurboPohon jel po dálnici, po rovince tachometrových 191 km/h, úpravy žádné, jen prostě 47 kw, najeto 85 tis. km, r.v 2005. Podle GPS odhaduji že to bude tak 176 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Tak jsem to musel pořádně taky zkusit Fabia 1,4 MPI 44kw, po dálnici rovinka krásných 200 přítelkyně v autě a ještě naloženej kufr nářadím:D akorát mě štve že je potom hrozně líná ale já se nedivim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Tak to se mi nechce věřit že jela 200 .. leda z kopce ne? Nemáš fotku? Já s ní více jak 180 tacho nejel a to už jí docházel dech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 (editace) Tak to se mi nechce věřit že jela 200 .. leda z kopce ne? Nemáš fotku? Já s ní více jak 180 tacho nejel a to už jí docházel dech.. Věř nebo ne bylo to na rovince po dálnici, pospíchal jsem domu tak jsem tomu dupal na podlahu:D foto nemám ale až zas pojedu tak vyfotím. Editováno: 14. Květen 2012, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 a až to budeš fotit vem to i s vnitřním špíglem a v něm aby jsi měl pašíka er třišestku a když bude blikat, bude to vůbec nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 To by byla fotka roku. Sice by jsi přišel o řidičák ale vyhrál by jsi nejednu soutěž .. Stejně se mě tomu opravdu nechce věřit mě to víc jak 180 nedá .. jedině z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 a až to budeš fotit vem to i s vnitřním špíglem a v něm aby jsi měl pašíka er třišestku a když bude blikat, bude to vůbec nejlepší Tu jsem měl za zadkem včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.