Dari Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Ja obvykle panel z radia sundavam. Bydlim v centru Brna kde taky parkuju a uz se mi nekdo snazil odmontovat tazny zarizeni, takze radio vubec neriskuju vlastne v aute nenechavam lezet vubec nic, vsecko uklidim do kufru nebo do kastliku a panylek beru s sebou jen cekam kde ho zapomenu heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Z vlastní zkušenosti můžu říct, že čorkaři rádio bez panelu z 99% neukradnou... Je jim celkem k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Ja mam v panely MP3 player, takze si ho vzdy beriem zo sebou. Dobra motivacia nezabudnut ho v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) Jak se to říká...? "...můžeš věřit v Boha, ale auto si vždycky zamkni!" Takže asi tak nějak.... Je mezi náma bohužel pořád hoooodně "sviní", takže opatrnosti není nikdy nazbyt! Btw. já panel vytahuju z rádia pokaždé - podle toho na jak dlouho jdu z auta - beru s sebou nebo dávám do přihrádky - ale většinou beru s sebou. Editováno: 12. Červenec 2007, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Panel sundavám vždycky.... a když zapomenu.....manželka připomene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tedka už kromě panelu nosím sebou i navigaci při každym delším výlezu z auta....takže ověšenej jak stromeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 vše nechávám v aute, nejsem jediny jen se zamkne a adios samo ze panel radia se necha na svém miste :D fotak do přihrádky a antak na okne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Ono to teraz ešte ide, vytiahneš panel a strčiš do kapsy v bunde, ale kam s nim v parnom lete ked maš len kraťasy a tričko. Asi ostava len ho nechať dobre zastrčeny v aute. Kdepak panel se musí brát i na koupaliště... hezky do vodotěsnýho pouzdra a přivázat za plavky jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a-c Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Z vlastní zkušenosti můžu říct, že čorkaři rádio bez panelu z 99% neukradnou... Je jim celkem k ničemu. jsem zvedavy, jak dlouho s timhle nazorem vydrzis ale treba dlouho... pokud nezijes v mistech, kde je kradez autoradii kazdodennim chlebem jiste socialni skupiny. kazdopadne dodat k radiu jiny vhodny panel (ostatne, kde myslis, ze konci plonkove panely?) a prekodovat ho, je hracka, kterou se zivi zase jina socialni skupina spriznena s tou prvni. vysledky pak byvaji dostani na ruznych blesich trzich ci burzach. me zatim vzali autoradio 3x (vzdy bez panelu!) - a krade se vsude. na malych parkovistich u cest, v ulicich velkych mest, na hlidanych parkovistich... vetsinou jsem mel "stesti", ze sli pouze po radiu. tj. pomerne ciste vylomeny zamek a ciste vyndane a odpojene autoradio. mam zname, kterym ho vypacili a privodni kabelaz odstrihli - to nepotesi. nejhorsi je, kdyz pri tom poskodi i dvere - rovnani a nova metaliza neni nic levneho. pokud se jenom predelava zamek, je to levnejsi. s pojistovnou to obvykle nema smysl resit - pokud mate spoluucast napr. 5000 a pokud vam pouze vylomili zamek a vzali obyc. autoradio, tak je lepsi si setrit bonusy. dobrou zkusenost mam s autoradii Sony a s jejich rocni zarukou proti odcizeni. funguje. prinesete policejni zpravu, panel, potvrzeni o koupi a registraci a dostanete nove autoradio. uz ale bez pojisteni. takze prodat pod cenou a koupit si nove zase s rocnim pojistenim. no nic... ke zlodejum autoradii mam stejny pristup jako vetsina, ktera se vratila ke svemu autu a zjistila, ze mela navstevu. zlomit obe ruce. nevidim v techto pripadech jedinou polehcujici okolnost. priste zkusim vsadit na zabudovane autoradio. krade se podstatne mene a predevsim - ten cas, ktery pak se vsim stravite, to nestoji za to. zvlaste pokud se vam to stane daleko od mista bydliste, pripadne na dovolene v zahranici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Panel vyndavám pokud možno pokažde když opouštím auto a beru sebou,ale ne vždy to jde zvlášt teď v létě neni kam dát tak musí zustat v autě pod sedackou,nebo v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Nevyndavám. A proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Tak panel vyndaváme i když jdem jen na chvilku, v Praze člověk nikdy neví...Dokonce sundaváme i model Fabky, kterou máme na palubce. Blbě se sháněla, takže kdo ví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Panel v autě zásadně nenechávám. Jen letos jsem u naší Feldy našel již třikrát otevřené dveře (ještě, že se dá tak snadno otevřít a nemuseli ničit zámek). Nikdy nic nechybělo, jen sedačky byly posunuté do zadu. Takže si myslím, že se zloděj pokusil najít panel a kdyby tam byl, tak bere i radio. Jinak si tento pravidelně se opakující jev neumí vysvětlit. Je ale ovšem pravda, že bráchovi ukradli zase jen ten panel. Radio nechali, asi jich už měli dost z jiných lupů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Panel jsem nechaval, pak mi ho ukradli i s rezervou. Nastesti pojistovna vsecko proplatila bez problemu. Ted uz nenechavam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Přesně tak! Jediná ochrana před vyloupením je nemít uvnitř viditelně jakékoliv cennosti. Takže když jdu od auta na déle než 5 minut, panel rádia sejmu a uložím do kastlíku. Ostatní volně ložené uložím do kufru, aby ve voze zkrátka nic nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Panel jsem většinou nechával. Ale co mi před 3 týdny vykradli auto pět minut po tom, co jsem zaparkoval, tak už nenechávám. Ještě stále nacházím střepy z bočního okna. A to už jsem luxoval tolikrát..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin122 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Vyndávám vždy, nakrátko do kasliku, přes noc domů, zkraje jsem byl pečlivější a tahal ho i na houby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 čelní panel vyndávám pokaždý když lezu z auta dýl jak na 5minut... fakt nejsem zvědavej abych mimo rádio sháněl jetšě okýnko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Beru vzdy s sebou, i doma na zahrade za plotem (ze zvyku). Ze zlodeji radio bez panelu neukradou je holy nesmysl. Uz mam doma sbirku 4 panelu od radii, co nam postupne ukradli z ruznych aut. Moc nechapu na co jim to je, ale kradou to i tak. Zmrdi zlodejsti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.