Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

To auto má standartní přípravu pro rádio co dávali z fabriky- nikdo se v tom nehrabal - samo že tam dám tu horní lističku- má to autoradio rozměr 1DIN nebo je o neco větší jako ve fabii???

Popřípadě jestli ho někdo má ať přidá fotku interieru

post-22-1168332044.jpg

Upraveno od miro84

mrkni sem. Na mejlu jsem ti psal, že to zkusím zjistit. Podačilo se :palec2:

zkus vyměnit 4 za 7. Zkus to vypíchnout vypachovákem, nebo to prostě cvakni a přeletuj. Ale mělo by to být ono :) Pokud ne, ozvi se a něco s tím ještě provedem

http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4...trana=1&hledat=

• Autor

tak problem nastal, podařilo se mi koupit verzi, která má konci výrobního čísla E a to na napětí po klíčku vůbec nereaguje- musím zapínat a vypínat čudlem :(

tohle bych musel napojit na maxiDOT nebo nějak na CAN- umí někdo poradit????

• Autor

Nevíte někdo jak to vyřešit aby to reagovalo na klíček- v radiu mám KEY nastaveno na ON

• Autor

a to udělají kde v servisu škoda???

Já ho mám už ve druhým autě, konečný písmeno jenom znamená, že bude umět komunikovat s maxidotem. Pravděpodobně musíš přehodit napájecí kablík, aby ti to fungovalo dle klíčku. bohužel ti neporadím jakej, protože mě to ve středu dělal elektrikář, ale měl to za cca 5 min hotový... jinak jestli máš rádio nakódovaný na maxidot, ketrej v autě nemáš, poznáš podle toho, že když zapneš světla, tak se ti rádio nerozsvítí.. -_- kdyžtak se zeptej.. ;)

a ještě fotečka..

post-22-1169216258.jpg

• Autor

kablíkem to nejni to už jsme zkoušeli-když zapnu světla nerozsvítí se svítí jenom , když ho zapnu čudlem- nevíš kde to překodovat

kablíkem to nejni to už jsme zkoušeli-když zapnu světla nerozsvítí se svítí jenom , když ho zapnu čudlem- nevíš kde to překodovat

Tak to pak jedině někdo s VAGem, nebo ve škodovce, ale je to divný, protože pokud je nakódovaný na maxidot, tak nesvítí vůbec... -_- jinak to kódování rádia na maxidot tu někde bylo rozepsaný a kód byl myslím 405... :ph34r:

• Autor

Tak problem vyřešen, nakodování v autosalonu F3K TŘEBÍČ za 200Kč a vše šlape jak má i GALA funguje super.

Upraveno od miro84

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.