Publikováno Leden 9, 200718 r To auto má standartní přípravu pro rádio co dávali z fabriky- nikdo se v tom nehrabal - samo že tam dám tu horní lističku- má to autoradio rozměr 1DIN nebo je o neco větší jako ve fabii??? Popřípadě jestli ho někdo má ať přidá fotku interieru Upraveno Leden 9, 200718 r od miro84
Leden 17, 200718 r mrkni sem. Na mejlu jsem ti psal, že to zkusím zjistit. Podačilo se zkus vyměnit 4 za 7. Zkus to vypíchnout vypachovákem, nebo to prostě cvakni a přeletuj. Ale mělo by to být ono Pokud ne, ozvi se a něco s tím ještě provedem http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4...trana=1&hledat=
Leden 17, 200718 r Autor tak problem nastal, podařilo se mi koupit verzi, která má konci výrobního čísla E a to na napětí po klíčku vůbec nereaguje- musím zapínat a vypínat čudlem tohle bych musel napojit na maxiDOT nebo nějak na CAN- umí někdo poradit????
Leden 18, 200718 r Autor Nevíte někdo jak to vyřešit aby to reagovalo na klíček- v radiu mám KEY nastaveno na ON
Leden 19, 200718 r Já ho mám už ve druhým autě, konečný písmeno jenom znamená, že bude umět komunikovat s maxidotem. Pravděpodobně musíš přehodit napájecí kablík, aby ti to fungovalo dle klíčku. bohužel ti neporadím jakej, protože mě to ve středu dělal elektrikář, ale měl to za cca 5 min hotový... jinak jestli máš rádio nakódovaný na maxidot, ketrej v autě nemáš, poznáš podle toho, že když zapneš světla, tak se ti rádio nerozsvítí.. kdyžtak se zeptej..
Leden 20, 200718 r Autor kablíkem to nejni to už jsme zkoušeli-když zapnu světla nerozsvítí se svítí jenom , když ho zapnu čudlem- nevíš kde to překodovat
Leden 20, 200718 r kablíkem to nejni to už jsme zkoušeli-když zapnu světla nerozsvítí se svítí jenom , když ho zapnu čudlem- nevíš kde to překodovat Tak to pak jedině někdo s VAGem, nebo ve škodovce, ale je to divný, protože pokud je nakódovaný na maxidot, tak nesvítí vůbec... jinak to kódování rádia na maxidot tu někde bylo rozepsaný a kód byl myslím 405...
Leden 23, 200718 r Autor Tak problem vyřešen, nakodování v autosalonu F3K TŘEBÍČ za 200Kč a vše šlape jak má i GALA funguje super. Upraveno Leden 23, 200718 r od miro84
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.