Serg Vloženo 19. Května Sdílet Vloženo 19. Května Zdar, uvažuji dát přední lapače nečistot na octaviji 4. Nebo aspoň na zimu. Prosím, kdo má zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 31. Května Sdílet Vloženo 31. Května Ahoj, já si je přikoupil rovnou s objednáním vozu. Ale nevím, o jaké zkušenosti máš zájem Mám vepředu i vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 31. Května Sdílet Vloženo 31. Května @cross máš prosím nějaké fotky, jak vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 31. Května Sdílet Vloženo 31. Května @petr.podzimekNemám, ale nafotím - teď chčije, tak asi zítra. Kdyžtak se připomeň Mně se to líbí - ale asi záleží i na barvě laku. A hlavně nemám za tím omrdané prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Na tmavých lacích je to v pohodě, na prahy to má blahodárný vliv. Mám je taky (i když na O3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června (editace) Dal jsem je taky, i folie na přední kapotu. Editováno: 1. Srpna, autor: RomanX 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Dal jsem si je taky i když na Scalu, mám je tam už rok, není to za špatného počasí tak zasviněné, na firemních oktávkách jsem míval zasviněný celý zadek, teď je to lepší, a prahy nebývají od bláta. Preferuji funkčnost před vzhledem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července (editace) Musia byť. Na každom aute som ich mal. A myslím, že mi na jednotkovej octavii zachránili blatníky a podbehy. Žiadna hrdza ani po 22 rokoch. Nemyslím si že to kazí vzhľad. Vzhľad skôr kazí špinavé auto. Keď som kúpil 3 ročnú Octaviu 4, zasterky nemala. Pozri foto čo bolo pod plastom na podvozku, či to prisudzovat tomu že auto nemalo zásterky neviem. Editováno: 23. Července, autor: ghkim 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Narušuje to aerodynamiku vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Koukám, že ten prosolený písek a kamení na krytech podvozku je furt stejné prokletí. Po každé zimě to sundaváme a vymýváme na všech autech (O2 FL, Rapid, Scala). Na O2 i Rapidu je to na nájezdech vcelku snadné, ale Scala to už je peklo a těch sprostých slov u toho. Bohužel jsem letos viděl fotky z kolegovy stejně staré O2, kde tohle nikdo neřešil a po 14 letech ty holé plechy podlahy hlavně ve sparách a bodových svarech byly už pěkně shnilé. Když člověk uváží dnešní tenoučké plechy 😳. Na všech 3 autech máme přední orogo zástěrky a bordel na podvozkových plastech stejný 😕 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.