krrrrrr12 Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května Zdravím, minulý pátek jsem převzala novou Scalu (respektive já jsem osobně u předání nebyla, což je asi zdrojem celého mého dilematu) a až doma jsem si všimla malých míst bez laku na A sloupku. Vady jsou dost malé, ale teď když o nich vím si jich všímám. Má otázka je, zda má cenu to s prodejcem řešit, nechci být šílený zákazník, který požaduje opravu každé malé blbosti, ale zase od úplně nového auta čekám, že bude bez výrobních vad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května Šílená by jste byla kdyby jste to neřešila, tady podle mě prodejce nemá ani prostor se z toho nijak vymluvit. Nechápu jak to mohlo projít kontrolou kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května vypadá to hrozně, podle té fotky to připomíná spíš zbytky lepidla na laku než chybějící lak, zkoušela jste to setřít, nebo je to opravdu kráter a chybějící lak? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krrrrrr12 Vloženo 22. Května Autor Sdílet Vloženo 22. Května To bylo první co jsem si myslela, že to je, jen nějaká špína, mám docela sbírku autokosmetiky, tak jsem zkoušela něco z toho na předmytí a potom isopropanol, kdyby to opravdu bylo jen nějaký lepidlo, ale nic s tím nehlo, takže to opravdu vypadá, že tam ten lak není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května To je škoda, určitě bych to reklamoval. Já mám na autě z roku 2020 taky vady, ale kolem zadních lamp, pak mezi střechou a pátými dveřmi a zadní dveře nejsou ze spodu místy vůbec Ale neřešil jsem to, protože to není vidět na první pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května Riešiť to. Zaplatili ste si plne a poriadne nalakované auto. Kto si seba neváži a svoju prácu/peniaze, nech nereklamuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května To je okolo celneho okna,A stlpik?Fakt to totiz vypada ako od lepidla na okna.Fakt to nejde dole?Skusit nechtom,ci je tam priehlbina,alebo kopec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května To je A stlpik a bude to na laku. Ale nech to zoberie do predajne a gumenou hlavicou nech to odstrania. Alebo inym sposobom. Je to nove, nema to tam co robit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května Reklamovat ihned! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.